- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Igen, tényleg sok tesztfázis van. Viszont így a végleges program annál kevesebb hibát tartalmaz.
Egyébként én teljesen jól elvagyok a tesztverziókkal is. Még a 3.0-ból is használtam több Beta-t, bőven jók voltak. A 3.1 Beta 1-et is használtam, azzal se voltak gondjaim.
Sok a tesztverzió, de nem gond, mivel egy átlagusernek megfelelően funkcionál.@VladimirR: Én igazából nem tudom, pontosan mit jelent, de ha közvetve magát a programot is használhatatlanná teszik, akkor tényleg elég komolyak ahhoz, hogy késleltessék a program kiadását...
-
floatr
veterán
Legalább ez nem marketing meghajtású. Sosem értettem, hogy egy ilyen eszköz esetében mi értelme van kötni az ebet a karóhoz határidők tekintetében, amikor bőven van még mit hegeszteni rajta.
A magam részéről inkább tartom megfelelő hozzáállásnak ezt, mintsem kiadják határidőre, hogy aztán egy éven keresztül minden hónapban egy komplett szervízcsomagot kapjon.Az egészben az a szomorú, hogy hiába nyomatják az fejlesztéseiket, amikor a piac nagy része az exploder fejlesztésének lomhaságához igazodik, vagy leragad az IE6-nál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest