- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Igen, tényleg sok tesztfázis van. Viszont így a végleges program annál kevesebb hibát tartalmaz.
Egyébként én teljesen jól elvagyok a tesztverziókkal is. Még a 3.0-ból is használtam több Beta-t, bőven jók voltak. A 3.1 Beta 1-et is használtam, azzal se voltak gondjaim.
Sok a tesztverzió, de nem gond, mivel egy átlagusernek megfelelően funkcionál.@VladimirR: Én igazából nem tudom, pontosan mit jelent, de ha közvetve magát a programot is használhatatlanná teszik, akkor tényleg elég komolyak ahhoz, hogy késleltessék a program kiadását...
-
floatr
veterán
Legalább ez nem marketing meghajtású. Sosem értettem, hogy egy ilyen eszköz esetében mi értelme van kötni az ebet a karóhoz határidők tekintetében, amikor bőven van még mit hegeszteni rajta.
A magam részéről inkább tartom megfelelő hozzáállásnak ezt, mintsem kiadják határidőre, hogy aztán egy éven keresztül minden hónapban egy komplett szervízcsomagot kapjon.Az egészben az a szomorú, hogy hiába nyomatják az fejlesztéseiket, amikor a piac nagy része az exploder fejlesztésének lomhaságához igazodik, vagy leragad az IE6-nál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest