- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
Igen, tényleg sok tesztfázis van. Viszont így a végleges program annál kevesebb hibát tartalmaz.
Egyébként én teljesen jól elvagyok a tesztverziókkal is. Még a 3.0-ból is használtam több Beta-t, bőven jók voltak. A 3.1 Beta 1-et is használtam, azzal se voltak gondjaim.
Sok a tesztverzió, de nem gond, mivel egy átlagusernek megfelelően funkcionál.@VladimirR: Én igazából nem tudom, pontosan mit jelent, de ha közvetve magát a programot is használhatatlanná teszik, akkor tényleg elég komolyak ahhoz, hogy késleltessék a program kiadását...
-
floatr
veterán
Legalább ez nem marketing meghajtású. Sosem értettem, hogy egy ilyen eszköz esetében mi értelme van kötni az ebet a karóhoz határidők tekintetében, amikor bőven van még mit hegeszteni rajta.
A magam részéről inkább tartom megfelelő hozzáállásnak ezt, mintsem kiadják határidőre, hogy aztán egy éven keresztül minden hónapban egy komplett szervízcsomagot kapjon.Az egészben az a szomorú, hogy hiába nyomatják az fejlesztéseiket, amikor a piac nagy része az exploder fejlesztésének lomhaságához igazodik, vagy leragad az IE6-nál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest