- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
JuliusCaesar #33 üzenetére
Ez kész.
Különben meg az egész Illuminátus bagázs az Agyfaló Idegenek bábszervezete, amelyek az Ultima Ratio nevű csillagról tervezik invázió keretén belül elfoglalni a Földet. De ha a tervüket keresztezzük, akkor még rosszabb jön: a vogonok.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
JuliusCaesar #49 üzenetére
Én nem holmi fotosoppokat szúrtam be hanem EREDETI, érintetlen képeket. Megcáfolhatatlan bizonyítékokat.
-
DarkByte
addikt
válasz
JuliusCaesar #43 üzenetére
Cizoe.. vagy az elmélet szerint Racecam, esetleg "no name".. mindenki ossza be
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
JuliusCaesar #38 üzenetére
Ne higgyetek neki, ők csak no name-t próbálják védeni ilyen hamis összeesküvéselméletekkel a következő bejegyzését követő no name vadász hordáktól.
-
lapa
veterán
válasz
JuliusCaesar #29 üzenetére
a g merciben nem tud felrobbanni semmise, úgy van megtervezve. ha meg mégis, simán leveszi mellre, kívülről csak halk böffintést hallani. kamu az egész.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
JuliusCaesar #33 üzenetére
Nemis!
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
JuliusCaesar #31 üzenetére
Szóval Hrutykutshu a ti emberetek volt?! Áh, mindegy, 8 éve már, hogy elköltöztem onnan szerencsére Szomáliában nincs olyan sok madár és a szomik nem tudják megkülönböztetni az egyiket a másiktól, szóval Hrutykutshu már 8 éve téves információkkal lát el titeket.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
JuliusCaesar #29 üzenetére
Próbáld csak elhitetni velem, hogy tudtátok az egészet és most azért mondod ezt, hogy meneküljek és ne tudjam tovább rántani a leplet, de én nem olyan vagyok. Egyetemen kémia szakon végeztem és abból is van diplomám, szóval tudom, hogy a 95-ös vízzel hígítva nem, hogy nem robban, de be sem gyullad, szóval már itt elbukott a csapatod kis története, a rózsafüzéremet meg egy expedícióm során odaadtam egy szomáli kisfiúnak még 89'-ben, azt hiszed nem tudtam, hogy 93'-ban azért vetették be ott a réndzsöröket (amiről mellesleg film is készült ügyesen burkolva az akció eredeti célját (Sólyom végveszélyben)), hogy engem megtaláljatok?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
JuliusCaesar #27 üzenetére
Höh, megint leleplezted a saját csapatod, mert én csak VOLTAM a sofőr (tudod, fekete, madárfejű csávó sapkában) csak mikor megtudtam bizonyos dolgokat kiléptem eljátszva a saját halálomat mikor tankolás közben felrobbantottam egy benzinkutat.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
JuliusCaesar #24 üzenetére
Helyes, csak éppen te állsz az egész mögött és ez is csak egy figyelemelterelés ,,no name"-ről (akiről még mindig nem tudjuk, hogy ki, mivel RACECAM csak a te jobb kezed, mivel a mikulás mégsem lehet legfölül, így nem lenne karácsonyi műszak), aki a következő posztjában olyan vitákat szít az emberek között, hogy a fél logout ki lesz bannolva és te őt próbálod leplezni mivel cizoe már most keresgéli RPG-vel névtelen barátunk házát. Csak azt felejtetted el, hogy én voltam régen a pápamobil sofőrje így hozzá tudtam jutni bizonyos képekhez. És te azért nem lehetsz te meg ,,no name" egy személyben mivel akkor már rég törölve lett volna a poszt. Lehet, hogy no name megmentésére alakult ez az egész 2 ezer éve?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
JuliusCaesar #16 üzenetére
JuliusCaesar az a kérdés, hogy Te ki vagy ebben a különös történetben ?
zenei aláfestés -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
JuliusCaesar #16 üzenetére
Most meg te vallod be, vagy próbálsz összezavarni, ez még gyanúsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- ZIDOO médialejátszók
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged