Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Csizmás
titán
mik vannak itt...kockás terítő, meg az Illuminátusok...ROFL
minden elismerésem az írónak, és akik ide írtak
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Cthulhu Dawn #65 üzenetére
Ezen, és supermanen nagyon jót nevettem
-
Q!
csendes tag
Nagyon jók a képek, bár nem értem teljesen, hogy ki kicsoda!!!!
-
Tim82
félisten
válasz
JuliusCaesar #33 üzenetére
Ez kész.
Különben meg az egész Illuminátus bagázs az Agyfaló Idegenek bábszervezete, amelyek az Ultima Ratio nevű csillagról tervezik invázió keretén belül elfoglalni a Földet. De ha a tervüket keresztezzük, akkor még rosszabb jön: a vogonok.
-
tildy
nagyúr
Sérelmezem, hogy talmida nem kapott szerepet a történetben .Sőt egy jóasszony sem
-
Vakegérke
félisten
Tsúts, nekem tetszetősös a történezmény.
Hozzáfűzni valóm is vagyon. Ha nem lenne, nem is én lennék.
1., Lebuktam, nem baj. Legalább mindenki láthatja, hogy elit körökben is otthon vagyok. Többesszám bizony, mert a Vatikán csak egy azon paloták közül, ahol nagy tisztelettel bánnak velem, és a személyzet lesi a kívánságaimat. Igen, kívánságaimat, mert parancsolgatni nem szoktam.
2., Racecam egyáltalán nem az ellenségem, ezt szeretném leszögezni. Mindketten jót akarunk, legfeljebb másként.
3., A #37-es bejegyzésben megtekinthető kép ügynökök megtévesztő tevékenységének köszönhető. Mint ,,no name" #39-es hozzászólásában jelezte, a terítő leleplezi a fondorlatot. Ilyen csakis nekik van. Egyedi, egyetlen darab, soha sehol nem volt, nincs, és nem is lesz hasonló. -
Cthulhu Dawn
őstag
Most bemutatom Caesar valódi arcát, az utcán őt kell keresni ha meg akarjuk állítani a szervezetét.
-
At4
tag
válasz
Cthulhu Dawn #47 üzenetére
ez jobban fájt mint maga a cikk
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Cthulhu Dawn #50 üzenetére
Ja bocs. De ezek csak feltételezések, Caesarról nincsenek képeink.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
JuliusCaesar #49 üzenetére
Én nem holmi fotosoppokat szúrtam be hanem EREDETI, érintetlen képeket. Megcáfolhatatlan bizonyítékokat.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Cthulhu Dawn #47 üzenetére
-
Cthulhu Dawn
őstag
Úristen! Amíg nem írtam éppen a Szent Péter bazilikába törtem be titkos dokomentumokért és ezekre bukkantam 60 évvel ezelőttről. Azt hittétek, hogy eltitkolhatjátok ezeket a világ elől mi? Engem nem vertek át!
-
DarkByte
addikt
válasz
JuliusCaesar #43 üzenetére
Cizoe.. vagy az elmélet szerint Racecam, esetleg "no name".. mindenki ossza be
-
Racecam
nagyúr
Áldásomat adom eme topicra, és lakóira, szaporodjatok, sokasodjatok!
Nem mondom, hogy egymással, de kinek-kinek az ízlése szerint.In nomine Patris, et Filii, et Spiritūs Sancti
-
DarkByte
addikt
Beteg emberek.
A célszemély is tök jót pörög a dolgon, fülembe csiripelték a twitter -es madarak.
-
Tv
senior tag
válasz
,,no name" #39 üzenetére
Az lehet, de akkor az érmén miért egy szakállas öregúr arca tükröződik vissza a fényben
JuliusCaesar : Én már teljesen össze vagyok zavarodva
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
JuliusCaesar #38 üzenetére
Ne higgyetek neki, ők csak no name-t próbálják védeni ilyen hamis összeesküvéselméletekkel a következő bejegyzését követő no name vadász hordáktól.
-
Tv
senior tag
Ennek ki kellett derülnie. Nekem az új 200Ft-osról szóló bejegyzésnél kezdett gyanus lenni a dolog. Az első pár percig fenn volt egy vakuval készített kép a fenn nevezett érméről, de ez szinte azonnal másikra lett cserélve. Én hirtelen lementettem még a csere előtt, mert még nem láttam ilyen érmét, és át akartam küldeni az asszonynak hogy ilyen az új pénz. De most alaposabban megnézve a képet......
Szóval ki is készítette ezt a képet -
lapa
veterán
válasz
JuliusCaesar #29 üzenetére
a g merciben nem tud felrobbanni semmise, úgy van megtervezve. ha meg mégis, simán leveszi mellre, kívülről csak halk böffintést hallani. kamu az egész.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
JuliusCaesar #33 üzenetére
Nemis!
-
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Cthulhu Dawn #32 üzenetére
Itt az ideje, hogy elmondjak neked valamit.
RACECAM az apád.
Bocs RACE.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
JuliusCaesar #31 üzenetére
Szóval Hrutykutshu a ti emberetek volt?! Áh, mindegy, 8 éve már, hogy elköltöztem onnan szerencsére Szomáliában nincs olyan sok madár és a szomik nem tudják megkülönböztetni az egyiket a másiktól, szóval Hrutykutshu már 8 éve téves információkkal lát el titeket.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Cthulhu Dawn #30 üzenetére
És a szomáli kisfiú később követett, most a szomszédod. Azóta hordja a füzért. És ott dolgozik, ahol te. Csak azóta hajat növesztett, és napszemüveget hord, még a tusolóban is, hogy ne ismerd fel.
A vizezett 95-ös benzin meg kamu. Tudom, hogy milyen szakra jártál, és hogy nem robbanik be. De mivel tényleg nem robbant, kiderült, hogy nem te voltál ott, hanem más.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
JuliusCaesar #29 üzenetére
Próbáld csak elhitetni velem, hogy tudtátok az egészet és most azért mondod ezt, hogy meneküljek és ne tudjam tovább rántani a leplet, de én nem olyan vagyok. Egyetemen kémia szakon végeztem és abból is van diplomám, szóval tudom, hogy a 95-ös vízzel hígítva nem, hogy nem robban, de be sem gyullad, szóval már itt elbukott a csapatod kis története, a rózsafüzéremet meg egy expedícióm során odaadtam egy szomáli kisfiúnak még 89'-ben, azt hiszed nem tudtam, hogy 93'-ban azért vetették be ott a réndzsöröket (amiről mellesleg film is készült ügyesen burkolva az akció eredeti célját (Sólyom végveszélyben)), hogy engem megtaláljatok?
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Cthulhu Dawn #28 üzenetére
Mert szted a benzinkutas nem volt beavatva? Ugyanis tudtam, hogy eljátszod a halálodat. A diesel, amit tankoltál, az valójában vizezett 95-ös volt, hogy ne durranjon akkorát. Mikor robbantottál, akkor valójában hagytunk elmenekülni téged. A jeladót ami az rózsafüzéredbe van rejtve, még nem vetted észre, igaz-e?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
JuliusCaesar #27 üzenetére
Höh, megint leleplezted a saját csapatod, mert én csak VOLTAM a sofőr (tudod, fekete, madárfejű csávó sapkában) csak mikor megtudtam bizonyos dolgokat kiléptem eljátszva a saját halálomat mikor tankolás közben felrobbantottam egy benzinkutat.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Cthulhu Dawn #26 üzenetére
Valójában a pápamoil sofőrje egyben a biztonsági vezér a svájci gárdánál (Az illuminátusok szervezték így, hogy legyen mindig valaki a pápával), szóval te vagy az illuminátusok által kinevezett svájci gárda feje, ami a pápa jobbkeze, de a pápa is illuminátus, ezért van az egyház testvériség kézen.
Valójában a fotó, amit te kerítettél, azért csalós, mert NEM RACECAm a kardinális, biztonsági okokból, amit te magad rendeztél így, egy merénylet esetén, ne RACECAM-ot szedjék le.
Aki még követ minket annak gratula.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
JuliusCaesar #24 üzenetére
Helyes, csak éppen te állsz az egész mögött és ez is csak egy figyelemelterelés ,,no name"-ről (akiről még mindig nem tudjuk, hogy ki, mivel RACECAM csak a te jobb kezed, mivel a mikulás mégsem lehet legfölül, így nem lenne karácsonyi műszak), aki a következő posztjában olyan vitákat szít az emberek között, hogy a fél logout ki lesz bannolva és te őt próbálod leplezni mivel cizoe már most keresgéli RPG-vel névtelen barátunk házát. Csak azt felejtetted el, hogy én voltam régen a pápamobil sofőrje így hozzá tudtam jutni bizonyos képekhez. És te azért nem lehetsz te meg ,,no name" egy személyben mivel akkor már rég törölve lett volna a poszt. Lehet, hogy no name megmentésére alakult ez az egész 2 ezer éve?
-
lesaux
veterán
válasz
FoxiestFox #22 üzenetére
Na és hol találtad meg?
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Cthulhu Dawn #23 üzenetére
Na ezen jót nevettem, lol! Király kép.
De attól még helyes az elméletem. Másrészről, lehet hogy a Pápa és Obama ugyanaz a személy, csak az egyiken sok a smink.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ez az egész hazugság! Nekem már az elejétől fogva bűzlött a dolog, megtaláltam a kép eredetijét:
-
válasz
FoxiestFox #18 üzenetére
Közben megtaláltam. Pfff...
-
juliabrilke
veterán
Mint egy rossz szappanopera!
-
localhost
Közösségépítő
válasz
JuliusCaesar #16 üzenetére
JuliusCaesar az a kérdés, hogy Te ki vagy ebben a különös történetben ?
zenei aláfestés -
Cizót kivágták? Nahát. Miért?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
JuliusCaesar #16 üzenetére
Most meg te vallod be, vagy próbálsz összezavarni, ez még gyanúsabb.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Cthulhu Dawn #15 üzenetére
Lehet, hogy ez csak egy konspirációs elmélet leplezni az igazi összeesküvést?
-
Cthulhu Dawn
őstag
"RACECAM engedélyével van kint."
Engedte magát leleplezni...ez nekem azért eléggé gyanús.
-
Voyage
aktív tag
Hát ez kész....
-
Dany007
veterán
Ilyet én is kéééreek!!! Akármit is szívtál, csak jó lehet!!
Btw.:
@Lenry: vazze most látom csak hogy igen nagyon egyre gondotunk
-
[balu]
tag
Ez még nekem is sok volt.
-
dzsambo
tag
Orvos látott már?
Cizoe-t végleg bannolták, mi történt?
-
At4
tag
ezt ne.
-
malwy
senior tag
Na témába illő felkiáltás: Istenem!
Cizoe véleményét már nem hallhatjuk, így már csak pápa kettős személyének nyilatkozatára várok. No Name személyiség és Racecam lélek.Nagyon beteg
-
norbiphu
őstag
te beteg vagy
-
te mit szívsz? mert én is kérek belőle
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Psychonaut #2 üzenetére
Danke sehr.
Na, leesett....
-
Csak ennyi:
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hogy erre eddig hogy nem jöttem rá?
-
Psychonaut
veterán
"átestek a ló úr túloldalára"
Amúgy nagyon beteg a képzeleted.
-
JuliusCaesar
tag
Kérek mindenkit, hogy kerülje a flémet blablabla...
Viszont hibát, építőjellegű kritikát szívesen fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest