- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CYBERIA
őstag
válasz
#06658560 #59 üzenetére
A Peugeot számok levédéséről tudok, végül is attól még, hogy nem hallottam róla, lehet, hogy a Porsche is levédett ezt-azt.
Apropó, arról hallottatok, mekkorát kaszált a Porsche a VW részvényein a hónap elején?Egy 240-es Regorra azért befizetnék!(Meg egy 240-es Volvo-ra is, ha már a számoknál járunk)Biztos jól lehet húzatni, ráadásul a 65W TDP szintén kedvező. Az átlag (aminek még nem sikerült memorizálni a hárombetűs rövidítését) meg ki tudja milyen alacsony lehet.
-
Oliverda
titán
válasz
#06658560 #47 üzenetére
Szerinted ha a Peugeot gondolna egyet és kiadná a Peugeot 911-et akkor mi lenne? Semmi. Jót röhögnének rajta maximum.
A PII az pedig Pentium II, megint más tészta. A római kettes sincs levédve tudtommal.
Calibos: Nem biztos hogy selejtes. Tegyük fel hogy 3 mag visz 2500MHz-et, a negyedik meg mondjuk csak 2100-at. Ezt el tudják adni egy 3 magos 2.5GHz-ed procinak. Én azt olvastam hogy viszonylag jól fogynak a X3-ak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Quadro FX 570 eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged