- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
#53246592 #18 üzenetére
Szerintem el lehetne már felejteni... de mindegy, én biztos nem vennék olyat, amin csak 100Mbit van, és senkinek nem is javasolnám (csak egyszer kelljen átmásolni sok dolgot... aztán malmozik egy órát a 10 perc helyett).
Igen, főleg, hogy egy monitornál az igazából többletköltség, csak a hülye vámnak köszönhetjük, hogy a DVI-től drágább egy monitor (teljesen feleslegesen a digitális képet átalakítjuk analóggá, áttoljuk a kábelen, aztán meg digitalizáljuk).
CyDoN: Jaaa... Akkor félreértettél.Tudom, a cikkben is benne van, hogy nem mind az az új sorozatból. Nekem azzal volt bajom, hogy egyáltalán van olyan köztük (sőt, a többségük ilyen), amin csak D-Sub van... ha már csak egy csatit akarnak, akkor legalább legyen az egy DVI-I, aztán rákötsz amit akarsz.
-
Male
nagyúr
válasz
#53246592 #14 üzenetére
Ennyi erővel legyen 10Mbit-es, hiszen ha ADSL-e van, akkor az is elég. Egyszerűen nem egy sok éve túlhaladottat kéne rápakolni, főleg ha a többletköltség kb 0, és az újabb a régit is támogatja.
Azért a 100Mbitnél meg sokkal többet tud még a legolcsóbb vinyó is... de a gigabitet is simán hozzák már az energiatakarékosak is (F4 EcoGreen 100MB/s fölött ír, pedig 5400-as).
Mondjuk nekem nem ezzel volt leginkább bajom, hanem a "D-Sub only"-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sorozatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest