- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
bali74
csendes tag
Szerintem nem pénz érte. A Sony F3 -hoz megjelent LOG update $3000 volt. Az is igaz, hogy az a pro vonalhoz tartozik és akinek kellet ki is fizette, de szerintem itt azt kell értékelni, hogy ez volt az első olyan cam amit meg lehetet venni $2000 alatt és hasonló képességekkel bír, mint a nagyok videós tesók. A fotós rész ebben a sorozatban mindíg csak másodlagos funkció volt. Lehet venni Canon C300-at cirka $17000 ért ha ez a 100 dodó sok lenne valakinek. Szerintem innen kell nézni és nem azon siránkozni, hogy még ezért is pénzt kérnek. Minden csak nézőpont kérdése.Akinek igénye van rá az megveszi, aki meg úgy gondolja, hogy ez nagyon sok érte az meg nem. Az új gép meg valóban csak időhúzás míg a GH5 piacra kerül.
Remélem senkit nem sértettem meg a hozzászólásommal. Amennyiben így volna előre is elnézést kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Olympus OMD E-M1X újszerű állapot
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest