- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Noukoum
veterán
Meglehetősen furán néz ki, de biztosan valakinek tetszik. Megszokható kategória. Kérdés ki fogja megvenni ennyiért.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
kbyte1024
veterán
Kíváncsi leszek rá. KB 2 hete jött vagy 3 headset, poénból befogtam egy Blitzwoif BW-BH1-et. Hát mit ne mondjak brutal jó üzemidő, jó hangzás, és 13meter hatótáv. Mindezt 3200penzert prezentálja.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
joey04
titán
Hát ezt kár volt megszülni.
-
Emericus Max
tag
Van benne potenciál. Nekem tetszik. Kíváncsi leszek a tesztre, ha majd kijön év vége felé.
Ahogy előttem is írták, ha kezel több eszközt egyszerre (pl. laptop, mobil) és lesz benne vmi zajszűrés, plusz a diktálás és fordítás is érdekes lehet, akkor ez egy hiánypótló eszköz.
Egyetlen aggodalmam, hogy nincsenek gumi harangok rajta, csak plasztik ami a viselést kényelmetlenné teheti hosszú távon, illetve az én fülemből ezek rendre kiesnek és mindig a legrosszabbkor. De mostanában nézegettem az elérhető true wireless cuccokat és mindegyikben volt vmi, ami miatt nem kéne. Várom már ezt...
Valahogy mindig az volt az érzésem, hogy a Microsoft szarabb szoftver vonalon és nagyon erős hardverben -
addikt
Nekem is az jutott eszembe róla. Ez valami nagyon ocsmányul néz ki, cserébe még drága is...még ingyen sem kéne
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
tothbe
addikt
igen, épp ezért is írtam, hogy neked ez biztosan nem lesz a zsánered, mert olyan minőségű zenére ez nem is lehet képes, amit te elvársz egy fülestől. Ahogy a wireless cuccok talán egyike sem (már ami azért az emberi határon belül mozog árban). Amúgy viszont ha a zenét levesszük az átlagember szintjére, aki útközben hallgatja a populárisat "csak szóljon" alapon, akkor ott ez tud még jó lenni. Feltéve, ha az érintő felület és a többi funkció jobban működik mint a piacon most kapható konkurenseknél. És ugye pontosan oda is lőtték be az árazását, hiszen valahol az Airpods 2, Sennheiser Momentum True Wireless, Sony WF1000-XM3 és ilyenek kategóriájába esik látszólag. tudásban és árban is.
Ja igen, és az általad említett fordító is sokat adhat hozzá ha jól működik.[ Szerkesztve ]
By(e) Tothbe
-
andor80
senior tag
Már sokan leírták sokszor miért nem lehet zenére egy ilyen cucc még nagyon sokáig jó minőség.Eleve nem zenére van kihegyezve.Se hardver se kodek nem alkalmas minőségi zenehallhgatásra.A célközönségre biztos meglesz igazad van .De ettől még negyed áron is kapható ugyanez a minőség szóval a célközönség nagyrésze max a márkanév miatt választja.Persze legyen igazad legyen HWA,LDAC támogatás 8-10 óra üzemidő,tér ,szeparáció ,dinamika ,szinezetlen hangzás .Ha így lesz én leszek az első akik megkövetem a topikot. ( Persze megjegyzem az én zenei igényem átlag felett picit(Nem arcoskodás ne értsd félre hosszú utat tettem meg az üvőltő hagerő mindent elnyomó agyonbasszusozott/szinezett hangzástól a mai letisztult naturális zenei szerelem felé szóval lehet nem kellene ilyen cuccokhoz kommentelnem valóban )
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
RaZroX
addikt
Úgy néz ki mint azok az ablakra cuppanós figurák, amiket a lidl-ben osztogatnak...
This is the way
-
-
andor80
senior tag
10 ezret érő kacat...Zenére borzalom .Beszédre negyed áron is van ugyanez a hangminőség.
A forditó ami érdekes...Működésre kiváncsi lennék...[ Szerkesztve ]
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
TheAquir
csendes tag
Nagyon remélem hogy tud két eszközhöz csatlakozni egyszerre... Akkor meg is van a Jabra Elite 65t utódja
Born too late to discover the Earth, born too early to discover the Cosmos
-
malnabokor
senior tag
Érdekesen hangzik, kíváncsi vagyok arra, hogy a fordítás milyen minőségű
Szegény Amazon Echo Buds pedig még említést sem kap az oldalon?
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
veterán
Nah ez jónak hangzik a vezetékmentes fülessel amit vettem nekem az a bajom, hogy hívásnál a másik fél szarul hall.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest