- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Noukoum
veterán
Meglehetősen furán néz ki, de biztosan valakinek tetszik. Megszokható kategória. Kérdés ki fogja megvenni ennyiért.
-
kbyte1024
veterán
Kíváncsi leszek rá. KB 2 hete jött vagy 3 headset, poénból befogtam egy Blitzwoif BW-BH1-et. Hát mit ne mondjak brutal jó üzemidő, jó hangzás, és 13meter hatótáv. Mindezt 3200penzert prezentálja.
-
joey04
titán
Hát ezt kár volt megszülni.
-
Emericus Max
tag
Van benne potenciál. Nekem tetszik. Kíváncsi leszek a tesztre, ha majd kijön év vége felé.
Ahogy előttem is írták, ha kezel több eszközt egyszerre (pl. laptop, mobil) és lesz benne vmi zajszűrés, plusz a diktálás és fordítás is érdekes lehet, akkor ez egy hiánypótló eszköz.
Egyetlen aggodalmam, hogy nincsenek gumi harangok rajta, csak plasztik ami a viselést kényelmetlenné teheti hosszú távon, illetve az én fülemből ezek rendre kiesnek és mindig a legrosszabbkor. De mostanában nézegettem az elérhető true wireless cuccokat és mindegyikben volt vmi, ami miatt nem kéne. Várom már ezt...
Valahogy mindig az volt az érzésem, hogy a Microsoft szarabb szoftver vonalon és nagyon erős hardverben -
tothbe
addikt
igen, épp ezért is írtam, hogy neked ez biztosan nem lesz a zsánered, mert olyan minőségű zenére ez nem is lehet képes, amit te elvársz egy fülestől. Ahogy a wireless cuccok talán egyike sem (már ami azért az emberi határon belül mozog árban). Amúgy viszont ha a zenét levesszük az átlagember szintjére, aki útközben hallgatja a populárisat "csak szóljon" alapon, akkor ott ez tud még jó lenni. Feltéve, ha az érintő felület és a többi funkció jobban működik mint a piacon most kapható konkurenseknél. És ugye pontosan oda is lőtték be az árazását, hiszen valahol az Airpods 2, Sennheiser Momentum True Wireless, Sony WF1000-XM3 és ilyenek kategóriájába esik látszólag. tudásban és árban is.
Ja igen, és az általad említett fordító is sokat adhat hozzá ha jól működik. -
andor80
senior tag
Már sokan leírták sokszor miért nem lehet zenére egy ilyen cucc még nagyon sokáig jó minőség.Eleve nem zenére van kihegyezve.Se hardver se kodek nem alkalmas minőségi zenehallhgatásra.A célközönségre biztos meglesz igazad van .De ettől még negyed áron is kapható ugyanez a minőség szóval a célközönség nagyrésze max a márkanév miatt választja.Persze legyen igazad legyen HWA,LDAC támogatás 8-10 óra üzemidő,tér ,szeparáció ,dinamika ,szinezetlen hangzás .Ha így lesz én leszek az első akik megkövetem a topikot.
( Persze megjegyzem az én zenei igényem átlag felett picit(Nem arcoskodás ne értsd félre hosszú utat tettem meg az üvőltő hagerő mindent elnyomó agyonbasszusozott/szinezett hangzástól a mai letisztult naturális zenei szerelem felé szóval lehet nem kellene ilyen cuccokhoz kommentelnem valóban
)
-
RaZroX
addikt
Úgy néz ki mint azok az ablakra cuppanós figurák, amiket a lidl-ben osztogatnak...
-
andor80
senior tag
10 ezret érő kacat...Zenére borzalom .Beszédre negyed áron is van ugyanez a hangminőség.
A forditó ami érdekes...Működésre kiváncsi lennék... -
TheAquir
csendes tag
Nagyon remélem hogy tud két eszközhöz csatlakozni egyszerre... Akkor meg is van a Jabra Elite 65t utódja
-
malnabokor
senior tag
Érdekesen hangzik, kíváncsi vagyok arra, hogy a fordítás milyen minőségű
Szegény Amazon Echo Buds pedig még említést sem kap az oldalon?
-
Nah ez jónak hangzik a vezetékmentes fülessel amit vettem nekem az a bajom, hogy hívásnál a másik fél szarul hall.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsoft érdekes koncepciókat jelentett be tegnap, az Earbuds viszont már idén a boltokba kerül.
- Gitáros topic
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest