- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
andor80
senior tag
Már sokan leírták sokszor miért nem lehet zenére egy ilyen cucc még nagyon sokáig jó minőség.Eleve nem zenére van kihegyezve.Se hardver se kodek nem alkalmas minőségi zenehallhgatásra.A célközönségre biztos meglesz igazad van .De ettől még negyed áron is kapható ugyanez a minőség szóval a célközönség nagyrésze max a márkanév miatt választja.Persze legyen igazad legyen HWA,LDAC támogatás 8-10 óra üzemidő,tér ,szeparáció ,dinamika ,szinezetlen hangzás .Ha így lesz én leszek az első akik megkövetem a topikot.
( Persze megjegyzem az én zenei igényem átlag felett picit(Nem arcoskodás ne értsd félre hosszú utat tettem meg az üvőltő hagerő mindent elnyomó agyonbasszusozott/szinezett hangzástól a mai letisztult naturális zenei szerelem felé szóval lehet nem kellene ilyen cuccokhoz kommentelnem valóban
)
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motoros topic
- Vicces képek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Arc Raiders
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- K16A autós töltő szett USB-C, 30W
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Vivo X200 Ultra tokok, 8db (új)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)