Új hozzászólás Aktív témák
-
andor80
senior tag
Már sokan leírták sokszor miért nem lehet zenére egy ilyen cucc még nagyon sokáig jó minőség.Eleve nem zenére van kihegyezve.Se hardver se kodek nem alkalmas minőségi zenehallhgatásra.A célközönségre biztos meglesz igazad van .De ettől még negyed áron is kapható ugyanez a minőség szóval a célközönség nagyrésze max a márkanév miatt választja.Persze legyen igazad legyen HWA,LDAC támogatás 8-10 óra üzemidő,tér ,szeparáció ,dinamika ,szinezetlen hangzás .Ha így lesz én leszek az első akik megkövetem a topikot.
( Persze megjegyzem az én zenei igényem átlag felett picit(Nem arcoskodás ne értsd félre hosszú utat tettem meg az üvőltő hagerő mindent elnyomó agyonbasszusozott/szinezett hangzástól a mai letisztult naturális zenei szerelem felé szóval lehet nem kellene ilyen cuccokhoz kommentelnem valóban
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest