- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
andor80
senior tag
Már sokan leírták sokszor miért nem lehet zenére egy ilyen cucc még nagyon sokáig jó minőség.Eleve nem zenére van kihegyezve.Se hardver se kodek nem alkalmas minőségi zenehallhgatásra.A célközönségre biztos meglesz igazad van .De ettől még negyed áron is kapható ugyanez a minőség szóval a célközönség nagyrésze max a márkanév miatt választja.Persze legyen igazad legyen HWA,LDAC támogatás 8-10 óra üzemidő,tér ,szeparáció ,dinamika ,szinezetlen hangzás .Ha így lesz én leszek az első akik megkövetem a topikot.
( Persze megjegyzem az én zenei igényem átlag felett picit(Nem arcoskodás ne értsd félre hosszú utat tettem meg az üvőltő hagerő mindent elnyomó agyonbasszusozott/szinezett hangzástól a mai letisztult naturális zenei szerelem felé szóval lehet nem kellene ilyen cuccokhoz kommentelnem valóban
)
-
andor80
senior tag
10 ezret érő kacat...Zenére borzalom .Beszédre negyed áron is van ugyanez a hangminőség.
A forditó ami érdekes...Működésre kiváncsi lennék...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest