- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
Feltettem és egyenlőre annyi hibát tapasztaltam, hogy amikor az angol és a magyar FF között váltogatok, akkor leállt egyszer-kétszer mind a kettő, de aztán ment tovább. Kiírta, hogy leállít (visszajelzést nem lehetett küldeni), aztán mégis csak vissza tudta tölteni az appot a rendszer.
A csippentsen szavon először meglepődtem, de szerintem meg lehet szokni és lehet tudni, hogy miről van szó.
(Ez a jelenlegi FF tényleg nagyon gyors! Próbálkoztam vele régebben is, de akkor lassú volt, most viszont nagyon jó! Eddig Chromeot használtam, de meguntam a lassúságát és az akadozását (talán majd az új motorral). Az Opera és a FF közül az utóbbi tűnik gyorsabbnak jelenleg. Az még jó lenne, ha hozzá lehetne adni keresőmotorokat a jelenlegiekhez. Csippentés után nem oda ugrik vissza a lapra az app, ahová csippentettem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged