Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
Depression
üzenetére
azért egy youtube videót jobb nagyban megnézni, és előfordulnak olyan youtube videók is, amik érdekelhetnek egy komplett családot...
ezen kívül van egy halom weboldal, amin pl. divx vagy flash formában lehet teljes filmeket nézni (és ez a forma ugye teljesen legális Magyarországról nézve), filmet nézni meg nyilván jobb tv-n mint számítógépen. -
Depression
veterán
Nálam ez két külön dolog. A TV családi (közös megegyezés alapján huzamosabb ideig nézünk egy műsort, és bevált időzítése van), míg a neten kattingatunk arra amit akarunk, és nem tart többet néhány percnél egy oldal. Az sosem lesz közös.
-
tkazmer
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
van asszem a samsungnak is olyan led-tv sorozata, amely rendelkezik utp aljzattal és tudsz rajta indexet olvasni, youtubeozni, stb...(gondolom azért éppen indexet, mert az indexen hirdették
)
amúgy az ötlet tetszik, remélem gyorsan megcsinálják, én nagyon szívesen fogadnék egy ilyet... -
ntomka
nagyúr
válasz
Fortissimus
üzenetére
Nekem simán megy. -
-
törölt tag
Ha jól tudom az Apple TV is valami hasonló célt szolgál, az pedig elég nagy bukta volt, hiába az Apple hatalmas marketinggépezete

UI: Kíváncsi vagyok mennyit kell még várnunk a Google WC-papírra. Lassan olyan a Google, mint bizonyos régi holywoodi rajzfilmekben az ACME

-
Neil Watts
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
"már a drágább tévékben amúgy is előfordul beépített nettop számítógép vagy médiacenter"
mi van?!
én akkor nagyon lemaradtam. -
Komplikato
veterán
Van ennek értelme, amikor már a drágább tévékben amúgy is előfordul beépített nettop számítógép vagy médiacenter és/vagy alapból támogatják a Youtube elérését?

-
WonderCSabo
félisten
A médiacenter télleg jó, TV előtt tévézni,videót nézni, játszani, fotókat nézegetni szoktam, de internetezni csak ritkán, kényszerűségből, és akkor is kényelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
Nekem simán megy.