- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Joshi
titán
Pont az lenne a lényege a DX12-nek, hogy megoszlik a terhelés a cpu magok között. Így az AMD procik sok magján eloszlik a terhelés, ezáltal csökken az egyébként gyenge egyszálas terhelés. A grafikonon pont az látszik, hogy a Fury X nem használt 2 magnál többet ami érdekes.
-
Joshi
titán
"Pont az általad említett kártyák a bizonyítékok arra, hogy régebben pariban lévő nVidia és AMD kártyák közül az AMD-k jobban használhatóak a mai napig."
Persze javultak az fps értékek bizonyos játékoknál, de olyanoknál amivel már a kutya se játszik. A frissen megjelent játékokhoz mindig új kártya kell, én ezt akartam megfogalmazni. Az "új"-ra azt értettem hogy fullos grafikával megfelelő fps értékkel. Egyre népszerűbbek a 144Hz-es kijelzők, oda kell a kraft rendesen. Nyilván minden kártya tudja futtatni az adott játékot, csak az a nem mind1 hogy milyen felbontáson és milyen részletességgel. -
Joshi
titán
Egyébként a GCN a legjobb példa arra, hogy nincs megállás. Érdekes módon már az 1.2-es verziónál járnak és bizonyos dolgok nem elérhetőek az 1.0-nál. Ha annyira időtálló akkor miért kellett fejleszteni?
ui.: mindig lesznek újítások, lehet hogy jönni fog a tökszőrszimulálás vagy valami hasonló nélkülözhetetlen effekt.
-
Joshi
titán
válasz
Malibutomi #90 üzenetére
Nincs semmi gond az AMD kártyáival, csak a hitegetéssel hogy ez majd milyen szuper kártya lesz a jövőben is. Dehogy lesz, ugyan úgy le kell cserélni mint eddig. Őszintén, kit érdekel hogy a GTX480/580 vagy a 6970/7970 kártya milyen? Senkit, aki még ilyen kártyát használ az úgy se fogja megvenni a legújabb architektúrákat, teljesen mind1 hogy miket írnak róla. Hirtelen mindenki jós lett vagy mi?
(#91) janos666 nincs kizárva.
-
Joshi
titán
Számomra az a röhejes, amikor mindenki a jövőbiztos architektúráról beszél az AMD-nél. Soha a büdös életben nem volt még jövőbiztos vga meg nem is lesz. Olyan ütemben fejlődik a számítástechnika, hogy én azon csodálkozom hogy ezt még elhiszi valaki.
Nagyjából 2-3 évente muszáj lecserélni a vga-t, mert jön egy kedvenc játék ami fosul megy rajta. Pont a Microsoft fog egy jó DX-et készíteni mi? Azért járunk már a 12-es verzió számnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest