- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Persze.. fizetek valamiért, hogy szórakozzak, akkor nehogy már kitiltanak káromkodásért. Oké, ez idehaza nem lesz mérvadó, mert nem hinném, hogy szép anyanyelvünk cifra szavait is szűri majd, de akkor is.
Én például azért veszek konzolt, hogy ha jönnek a barátaink, leüljünk elé, sörözzünk és szórakozzunk. Na ilyenkor szoktak "szép szavak" is elhangzani, biztos nem lennék ideges, ha kiírná a gép, hogy BAN. Oké, nem live-n fogunk játszani, de szerintem ez akkor is felháborító. PC-n is sokat játszottam online és ott is megesett, hogy söröztem / pálinkáztam közben, na akkor is születtek érdekes TS beszélgetések. Egy szó mint száz, az MS ne mondja meg nekem, hogy mit szabad és mit nem, azt majd én eldöntöm helyettük, lévén, hogy nem vagyok gyerek.
Minden esetre kíváncsi leszek, hogy mennyi ban születik, mert az eddig hallottak alapján usa-ban a fu*k szó elég népszerű
Ennyi erővel én mondjuk az "Oh my God"-t is szűrném, mert elég idegesítő, hogy minden 3-ik mondatjuk ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Interactive Brokers társalgó
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Keresünk dokkolókat
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest