- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
Persze.. fizetek valamiért, hogy szórakozzak, akkor nehogy már kitiltanak káromkodásért. Oké, ez idehaza nem lesz mérvadó, mert nem hinném, hogy szép anyanyelvünk cifra szavait is szűri majd, de akkor is.
Én például azért veszek konzolt, hogy ha jönnek a barátaink, leüljünk elé, sörözzünk és szórakozzunk. Na ilyenkor szoktak "szép szavak" is elhangzani, biztos nem lennék ideges, ha kiírná a gép, hogy BAN. Oké, nem live-n fogunk játszani, de szerintem ez akkor is felháborító. PC-n is sokat játszottam online és ott is megesett, hogy söröztem / pálinkáztam közben, na akkor is születtek érdekes TS beszélgetések. Egy szó mint száz, az MS ne mondja meg nekem, hogy mit szabad és mit nem, azt majd én eldöntöm helyettük, lévén, hogy nem vagyok gyerek.
Minden esetre kíváncsi leszek, hogy mennyi ban születik, mert az eddig hallottak alapján usa-ban a fu*k szó elég népszerű
Ennyi erővel én mondjuk az "Oh my God"-t is szűrném, mert elég idegesítő, hogy minden 3-ik mondatjuk ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest