Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
johny dragon #40 üzenetére
Tuti nem. Egyszerűen megadtad a bankszámla adatokat, és levonta a pénzt. Ennyi. Ha nem adtad volna meg, hanem a None-ra mentél volna, akkor nem kellett volna megadni semmit, és akkor nem is vont le volna pénzt. Miről vont volna le...
-
C4mp3r
addikt
válasz
johny dragon #38 üzenetére
??? Skkor nekem valami fantom accom van mert nincs payment megadva es regisztraltam magyar storeba.
A lenyeg hogy az itunesbol kell regelni es a bankkartya tipusanal none-t kell bepipalni
-
C4mp3r
addikt
válasz
johny dragon #36 üzenetére
Azert mert megadtal bankszamlaszamot es zarolt egy bizonyos osszeget hogy ellenorizze a fizetokepesseget. Ezt kesobb visszakapod, illetve bankszamlaszam megadasa nelkul is lehet regelni, ami ingyen van.
-
gamek!ller
őstag
válasz
johny dragon #25 üzenetére
Nem hát, főleg, hogy i termékről van szó! Mentve a topik a kedvencek közé..
-
válasz
johny dragon #4 üzenetére
TheChos3nOne: Jó, de ezt nekem honnan kellett volna tudnom? Nem vagyok otthon az iVilágban, én csak azt értelmeztem, ami írva vagyon, ott pedig fekete-fehéren az van, hogy a wifi antenna van műanyagból.
johny dragon: Látom még mindig nem látod az összefüggést. Most fogtál egy notebook-ot, és egy okostelefonnal hasonlítod össze. Az írásodban pedig egy multimédiás (eredetileg) zenelejátszót hasonlítottál össze egy telefonnal. Egy telefonnal. Érted, az "ájtáccs" nem telefon, innentől pedig értelmét veszti az összehasonlítás is.
Azt pedig még mindig nem értem -bár lehet én vagyok csak túlzottan ilyen értetlen-, hogy ha iTermékről van szó, miért mindenhonnan azt olvasom, hogy ez olyan frankó, sokkal jobb (mindenben), mint az ugyanennyiért kapható nem iTermék. Semmiféle hibát nem látok felsorolva, holott biztosan van idegesítő hiányossága, hibája (példának okáért a mikrofon hiánya, bár sokan nem használják, de ha innen indulok ki, egy 10k-s kínai MPsok lejátszóban van). Persze, tudom, hogy ez egy külön világ, az amerikai érzés, de valahogy én nem jövök lázba tőle, szubjektív, de ez a helyzet.
-
C4mp3r
addikt
válasz
johny dragon #13 üzenetére
Azért van rajta diktafon, mert tudsz hozzá csatlakoztatni mikrofont. (Mikrofonos füles) Igen, és az is csak a 32 és 64GB-os verziókhoz jár.
-
[balu]
tag
válasz
johny dragon #15 üzenetére
Én a 32 gigásomhoz mikrofonosat kaptam, azt hittem legalább a kiegészítők megegyeznek.
És tudtommal csak mikrofonos fülhallgatót lehet, külön mikrofont nem, de mivel nem próbáltam, nem biztos. -
[balu]
tag
válasz
johny dragon #13 üzenetére
3. generációtól a hozzáadott fülhallgató már mikrofonos.
-
Zsom!
tag
válasz
johny dragon #10 üzenetére
Jogos ezt benéztem, de akkor is, a 32GB-os és a 64GB-os is tudja 4.0 óta.
-
C4mp3r
addikt
válasz
johny dragon #8 üzenetére
Nézz már utána légy szíves. A valódi 3G-s készülékek, tehát a 32 és 64GB-os gépek az iPhone 3Gs hardverével rendelkeznek, és tudják a multitaskot. A te 3G 8GB-od 2G hardverrel rendelkezik, ezért nem tudja. (Elég köcsög az Apple, hogy 3Gnek adja el a 2G-t, de ez van.)
#9: 16GB-os verzió nincs 3G-ben
-
Zsom!
tag
válasz
johny dragon #8 üzenetére
Tévedés 4.0-val a 3. gen.-es 16, 32 GB-osak is tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest