Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ligend
tag
válasz
John Fowler #2 üzenetére
Ha kell, el tudom küldeni őket, ez csak nem számít piracynak.
Valahol megvannak még ezek nekem is, talán az első, 1996-ban írt CD-men. Ej, mennyit futtattuk annak idején a Landmark-ot... Kívülről tudtuk, milyen CPU/FPU értékeket ad az egyes procikra. -
John Fowler
tag
válasz
Crystalheart #5 üzenetére
Ironikusan értettem
-
Crystalheart
őstag
válasz
John Fowler #4 üzenetére
"ilyen fontosságú ügyeket"
mondomén.
-
John Fowler
tag
válasz
Crystalheart #3 üzenetére
De, és ezt én is furcsállom, de amit a Landmark character/sec-nek ír, azzal kb megegyező sávszélességeket lehet mérni pl vgaspeed-del, vagy asmdemo-val.
Tehát pl. 27000 char/sec az olyan 25-26 mega/sec-re jön ki más progival. És az arány marad, szóval kb stimmel a dolog. ISA slotos VGA-kra 4-5000-nél nem is hoz többet.
Nem vagyok fanatikus
És gondolhatod mennyi időm van ha 10 éve folyamatosan halogatok ilyen fontosságú ügyeket
-
Crystalheart
őstag
válasz
John Fowler #2 üzenetére
Nem sok egy kicsit a KByte/sec a character/sec-nek?
Amúgy meg fanatikus vagyAkinek van ideje...
-
John Fowler
tag
Rengeteg tesztprogi van, de tapasztalatom szerint a 2 legelterjedtebb, ami kb azonos értéket hoz, az a landmark2.0 (VGA tekintetében a 6.0 is jó) ami karakter/sec-es értéket ad, -ezt egy az egyben érthetjük kbyte/sec-nek is-, illetve a másik program az a vgaspeed nevű. Ez különböző felbontásokban ilyen rasztercsíkokat futtat és alul real-time írja Megabyte/sec-ben a sebességet.
Ha kell, el tudom küldeni őket, ez csak nem számít piracynak.
-
Ligend
tag
A videokártya átviteli sebességét mivel mérted? Rémlik, hogy volt erre valami teszt, de olyan rég volt már, hogy elfelejtettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Arcam SA 10 (2022)
- CraftBot Flow IDEX XL - 3D nyomtató, 2 extruderes verzió, garanciális
- 14" MacBook Pro (2024) M3 Pro / 18GB RAM / 1TB SSD Szinte új állapotban
- Számítástechnika készülékek és konzolok portalanítását, javítását vállalom BitTech szerviz 2025.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest