Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ligend
tag
válasz
John Fowler #2 üzenetére
Ha kell, el tudom küldeni őket, ez csak nem számít piracynak.
Valahol megvannak még ezek nekem is, talán az első, 1996-ban írt CD-men. Ej, mennyit futtattuk annak idején a Landmark-ot... Kívülről tudtuk, milyen CPU/FPU értékeket ad az egyes procikra. -
John Fowler
tag
válasz
Crystalheart #5 üzenetére
Ironikusan értettem
-
Crystalheart
őstag
válasz
John Fowler #4 üzenetére
"ilyen fontosságú ügyeket"
mondomén.
-
John Fowler
tag
válasz
Crystalheart #3 üzenetére
De, és ezt én is furcsállom, de amit a Landmark character/sec-nek ír, azzal kb megegyező sávszélességeket lehet mérni pl vgaspeed-del, vagy asmdemo-val.
Tehát pl. 27000 char/sec az olyan 25-26 mega/sec-re jön ki más progival. És az arány marad, szóval kb stimmel a dolog. ISA slotos VGA-kra 4-5000-nél nem is hoz többet.
Nem vagyok fanatikus
És gondolhatod mennyi időm van ha 10 éve folyamatosan halogatok ilyen fontosságú ügyeket
-
Crystalheart
őstag
válasz
John Fowler #2 üzenetére
Nem sok egy kicsit a KByte/sec a character/sec-nek?
Amúgy meg fanatikus vagyAkinek van ideje...
-
John Fowler
tag
Rengeteg tesztprogi van, de tapasztalatom szerint a 2 legelterjedtebb, ami kb azonos értéket hoz, az a landmark2.0 (VGA tekintetében a 6.0 is jó) ami karakter/sec-es értéket ad, -ezt egy az egyben érthetjük kbyte/sec-nek is-, illetve a másik program az a vgaspeed nevű. Ez különböző felbontásokban ilyen rasztercsíkokat futtat és alul real-time írja Megabyte/sec-ben a sebességet.
Ha kell, el tudom küldeni őket, ez csak nem számít piracynak.
-
Ligend
tag
A videokártya átviteli sebességét mivel mérted? Rémlik, hogy volt erre valami teszt, de olyan rég volt már, hogy elfelejtettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest