- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
nem teszteltem direktbe.
nem vállalok semmilyen felelősséget. de nem, nem karcolódik. Viszont : ettől függetlenül sose tenném a lakáskulcsot mellé.egyébként: egyáltalán nem biztos hogy a 3g sokat fogyaszt. felcsatlakozni rá igen.
de pl az i900.eoldal.hu -n kimérték műszerrel, hogy amikor már 3gn van az omnia kevesebbet fogyaszt mint 2g-n.ki kell mérni.
nekem nincs türelmem hozzá.mindenképpen jól jön hozzá egy tok. ebayen pár száz ft... megéri
(itt nem azokra a tokokra gondolok amibe van mindig a telefon, hanem ami olyan mint egy kis zseb vagy tasakvagy hogy mondjam már. ha kell a teló kihúzod belőle.)
-
Drenadar
veterán
pedig : nagyon karcálló tipus. én április óta nyúzom a Desiret egy mikrokarc sincs rajta. Eleinte nem nagyon védtem semmitől, de vettem hozzá ilyen kis tokot. Elegánsabb megoldás. Szerintem : felesleges fóliával vacakolni.
Aksi.
Pannonos vagy? Boccs Telenor.
Én amióta kikapcsoltam a 3G-t a telón jelentősen megnőtt az üzemidő. indoklás: szar a pannon hálózata sok helyen kb folyamatosan váltogatta a 3g-t és a 2g-t és hát ez eléggé szívja. Lehet túl nagy kompromisszumnak tűnik hogy csak Edge-n netezek, engem nem érdekel... (legtöbb helyen van wifi ott meg akkor sokkal gyorsabb)Jah meg kikapcsoltam a mozgó hátteret.
Első napon a Desire töltés után kibírt 4 órát ... agyonnyomkodtam szegényt. azóta ez szépen megnőtt, pedig elég aktívan használom (max 2 nap egy töltés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged