Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Drenadar

veterán

válasz JoeYi #9 üzenetére

nem teszteltem direktbe.
    nem vállalok semmilyen felelősséget. de nem, nem karcolódik. Viszont : ettől függetlenül sose tenném a lakáskulcsot mellé.

egyébként: egyáltalán nem biztos hogy a 3g sokat fogyaszt. felcsatlakozni rá igen.
    de pl az i900.eoldal.hu -n kimérték műszerrel, hogy amikor már 3gn van az omnia kevesebbet fogyaszt mint 2g-n.

ki kell mérni.
    nekem nincs türelmem hozzá.

mindenképpen jól jön hozzá egy tok. ebayen pár száz ft... megéri :)
    (itt nem azokra a tokokra gondolok amibe van mindig a telefon, hanem ami olyan mint egy kis zseb vagy tasak :D vagy hogy mondjam már. ha kell a teló kihúzod belőle.)

• Drenadar

veterán

válasz JoeYi #4 üzenetére

pedig : nagyon karcálló tipus. én április óta nyúzom a Desiret egy mikrokarc sincs rajta. Eleinte nem nagyon védtem semmitől, de vettem hozzá ilyen kis tokot. Elegánsabb megoldás. Szerintem : felesleges fóliával vacakolni.

Aksi.
    Pannonos vagy? Boccs Telenor.
    Én amióta kikapcsoltam a 3G-t a telón jelentősen megnőtt az üzemidő. indoklás: szar a pannon hálózata sok helyen kb folyamatosan váltogatta a 3g-t és a 2g-t és hát ez eléggé szívja. Lehet túl nagy kompromisszumnak tűnik hogy csak Edge-n netezek, engem nem érdekel... (legtöbb helyen van wifi ott meg akkor sokkal gyorsabb)

Jah meg kikapcsoltam a mozgó hátteret.

Első napon a Desire töltés után kibírt 4 órát ... agyonnyomkodtam szegényt. azóta ez szépen megnőtt, pedig elég aktívan használom (max 2 nap egy töltés)

Új hozzászólás Aktív témák