- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
pedig : nagyon karcálló tipus. én április óta nyúzom a Desiret egy mikrokarc sincs rajta. Eleinte nem nagyon védtem semmitől, de vettem hozzá ilyen kis tokot. Elegánsabb megoldás. Szerintem : felesleges fóliával vacakolni.
Aksi.
Pannonos vagy? Boccs Telenor.
Én amióta kikapcsoltam a 3G-t a telón jelentősen megnőtt az üzemidő. indoklás: szar a pannon hálózata sok helyen kb folyamatosan váltogatta a 3g-t és a 2g-t és hát ez eléggé szívja. Lehet túl nagy kompromisszumnak tűnik hogy csak Edge-n netezek, engem nem érdekel... (legtöbb helyen van wifi ott meg akkor sokkal gyorsabb)Jah meg kikapcsoltam a mozgó hátteret.
Első napon a Desire töltés után kibírt 4 órát ... agyonnyomkodtam szegényt. azóta ez szépen megnőtt, pedig elég aktívan használom (max 2 nap egy töltés)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest