Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
nem teszteltem direktbe.
nem vállalok semmilyen felelősséget. de nem, nem karcolódik. Viszont : ettől függetlenül sose tenném a lakáskulcsot mellé.egyébként: egyáltalán nem biztos hogy a 3g sokat fogyaszt. felcsatlakozni rá igen.
de pl az i900.eoldal.hu -n kimérték műszerrel, hogy amikor már 3gn van az omnia kevesebbet fogyaszt mint 2g-n.ki kell mérni.
nekem nincs türelmem hozzá.mindenképpen jól jön hozzá egy tok. ebayen pár száz ft... megéri
(itt nem azokra a tokokra gondolok amibe van mindig a telefon, hanem ami olyan mint egy kis zseb vagy tasakvagy hogy mondjam már. ha kell a teló kihúzod belőle.)
-
JoeYi
őstag
hordom. Tényleg tepsi, nem annyira könnyű egy kézzel használni mint az N95-öt, a bill zár oldásához meg kell nyomni a bal felső sarokban lévő power gombot majd megsimizni a kijelzőt, ez elég akrobatikus mutatvány egy kézzel bár nem lehetetlen.
A legfurább az volt, hogy ugye N95 több mint 20mm vastag, addig ez kb 10, és ezért kicsit ügyetlenkedve tudom ki/betenni a zsebembe az oldalánál megfogva.
Valamint a tetején van a füles csatlakozója. Ez elsőre briliánsnak tűnt, de rájöttem, hogy az oldalt lévő jack dugó a praktikusabb.
Egyelőre a kontakt kezelés is kaotikusnak tűnik N95-höz képest, meg félbehagyott SMS-t se rakja el piszkozatnak, de gyanítom ezek csak user errorok, utána kell járnom mi hogy van.
De ezek mind olyan dolgok amiket meg kell szokni, időbe telik mire az ember régi beidegződései átállnak egy új megoldást igénylőre, utána már az lesz a természetes.
-
Drenadar
veterán
pedig : nagyon karcálló tipus. én április óta nyúzom a Desiret egy mikrokarc sincs rajta. Eleinte nem nagyon védtem semmitől, de vettem hozzá ilyen kis tokot. Elegánsabb megoldás. Szerintem : felesleges fóliával vacakolni.
Aksi.
Pannonos vagy? Boccs Telenor.
Én amióta kikapcsoltam a 3G-t a telón jelentősen megnőtt az üzemidő. indoklás: szar a pannon hálózata sok helyen kb folyamatosan váltogatta a 3g-t és a 2g-t és hát ez eléggé szívja. Lehet túl nagy kompromisszumnak tűnik hogy csak Edge-n netezek, engem nem érdekel... (legtöbb helyen van wifi ott meg akkor sokkal gyorsabb)Jah meg kikapcsoltam a mozgó hátteret.
Első napon a Desire töltés után kibírt 4 órát ... agyonnyomkodtam szegényt. azóta ez szépen megnőtt, pedig elég aktívan használom (max 2 nap egy töltés)
-
téged is utállak
nagyon vágyom egy Desire-re, de azért grat hozzá
-
JoeYi
őstag
Én valahol azt olvastam, hogy ez nem egy különösebben karcálló kijelző típus.
Az n95 tényleg leharcolt, de ettől én csak jobban szerettem, mert minden kis hibájától egyre egyedibbé vált, arról nem is beszélve, hogy talán csak a legelvetemültebb tolvajok nyúlnának le egy így kinéző "ócskaságot"
-
sagesz93
addikt
Azért az android bőven elég egy előrelépéshez
Grat a masinához, az n95 gombjai "faintosan" néznek ki
Minek a dézire kijelzővédő fólia? Elvégre karcálló üveg nem? Én is levettem a pulse-omról, már 1 hónapja így használom, sehol egy karc. Kezelésben meg így jobb. -
Pukkancs
aktív tag
Ez a HTC telefon olyan, amit már az n73 óta nem láttam, valamiért megragad, úgy érzem, birtokolnom kéne egy ilyet
.
-
JoeYi
őstag
HTC Desire-hez érdekel:
- docking station
- nagyon vékony védő fólia (láttam vaterán 0.05mm-est)
- vékony védő tok, átlátszó lenne a legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged