- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #26 üzenetére
Én pl. nem játszom, és nem az antutura élvezés miatt veszek (majd) csúcstelefont. Egyszerűen nem cserélgetem a telefont és szeretném ha két+ év múlva is kompromisszummentesen tudnám használni. Nem én növöm ki a telefon képességeit, hanem az alkalmazások. Ami most csak 200 mega helyet foglal, két év múlva ennek háromszorosát. A play áruház elődje android 2.1 idején kb. 10 megányi volt. Most az összes google szarság sokszáz megára hízott. És ez csak a google cucc. De a többi program is elképesztően hízik minden frissítéssel.
A Z1C lassan három évvel ezelőtt csúcstelefon volt a 45 ezres antutuval és 2 giga rammal . Ma ugyanez a komótosan működgetős kategória. -
-
Gilberto
aktív tag
válasz
#16820480 #10 üzenetére
A 10-et sok helyen szolgáltatónál nem is lehetett kapni, mert valami tiltás volt a HTC-re. A német vodánál vagyok 10 éve, és én is vártam, hogy megjelenjen, de nem jött. Mondjuk annyira nem is bánom, mert az sem volt egy nagy eresztés. HOX óta nem volt egy normális telefonjuk, talán a 10 és ez a mostani sem tünik egy nagy durranásnak. A kinézet persze szubjektív, de nekem nem jön át. És még mielött azzal jönne valaki, hogy hater vagyok, nem. Volt DHD-m, aztán HOX-om, és utána jött a lejtmenet, az árak sem voltak jók.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#16820480 #10 üzenetére
Viszont most a sok túlárazott alsó- és középkategóriás után folyamatosan arról ment a tippelgetés, hogy ez mennyire lesz túlárazva és nem lett. A 10 pedig flagship volt, de inkább a szarabb fajtából, így ott nem is ért annyit a cucc. Nézd meg itt a kamera például mekkora fejlődésen ment keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- World of Tanks - MMO
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest