Jobban fogy a HTC U11, mint az elődjei

Hirdetés

20. évfordulójára igen ütős csúcstelefont sikerült a HTC-nek leraknia az U11 személyében, amely végleg szakított a One sorozat fémházas hagyományaival. Ehelyett olyan különlegességeket vet be, mint mondjuk a készülék oldalainak nyomásérzékelése. Bár ráülni nem javallott, az U11-et simán el lehet vinni nappal és este is fotózni remek kamerájának köszönhetően, és úgy tűnik, bár a konkurencia elkezdte a képernyőkávákat felszámolni, a közönség nagyon is vevő a tajvaniak megoldására.


A gyártó szerint eddig siker az U11 [+]

Minderről Chang Chia-lin, a HTC mobilos és csatlakoztatott eszközök üzletágának elnöke beszélt a befektetők előtt. A vezető elmondta: az U11 eddig jobban fogy, mint a One M9 és a HTC 10 a saját startja után, felülmúlva a gyártói várakozásokat. Chang hozzátette: a profitokat tucatnyi mobil piacra dobása helyett három-négy, jól belőtt modellel kívánják ismét pozitív mederbe terelni. A HTC elnök asszonya, Cher Wang pedig hozzátette: VR-fronton is komoly lehetőségek előtt áll a vállalat, nem beszélve a közelgő 5G korszakról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • Ne ülj rá a HTC U11-re!

    Zack Nelson most a HTC új csúcskészülékét tette ki az elemeknek, és a mutatós csúcsmasina nem minden teszten ment át sértetlenül.

  • HTC U11 - újra a szorítóban

    Megrázta magát a HTC, fennállásuk 20. évfordulójára egy ütős csúcsmobilt raktak össze, amely tud újat is mutatni, de nem ezért lehet szeretni.

  • HTC One M9+ - rendszerchipből is csak hazait!

    A gyártó tavalyi csúcsmodelljének megnövelt változata ujjlenyomat-olvasóval és dupla hátlapi kamerarendszerrel büszkélkedik, az erőteljesen melegedős rendszerchipet pedig lecserélték.

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

Hirdetés