Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
Szerintem a 4,1 " PDAnál már kicsit több a kelleténél, pl nekem már a HTC touch HD is kicsit nagy használat közben.
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
David75
őstag
3 tepsi a láthatáron
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
AS
félisten
Hiába 4.1 egyes a kijelzö meg felbontás nagy, csak 65 ezer szint tud innentől kezdve már nem nagy szám sajnos..
Már sokszor írtam nem minden a felbontás , hanem ami mögötte van az a lényeg pl,. oled tecnologia stb.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Spindlyman
tag
Nem vagyok elájulva....
-
runner 125
nagyúr
Így elsőre kicsit PNA-s külsővel bírnak.
GPS sztem tuti lesz bennük.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
littlelion21
addikt
Mondjuk ezeket még mindig túlzás fotóknak hívni...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
nem volt még szerencsém használni, de megfogdosva szerintem egy HD az meglepően kompakt, használhatónak tűnt. persze egy hagyományos telefonhoz képest nagyobb, főleg szélességben, de összességében nem olyan nagy.
AS: a 65ezer szín sem minden. az Android is csak ennyit kezel, úgy tudom. illetve a BB telefonok is, márpedig arra mindenki azt mondja, hogy ritka szép kijelzőjük van. egyes esetekben megoldható, hogy bár az alaprendszer (menü, stb) csak 65 ezer színű, de az olyan helyeken, ahol kell (képnézegető, videó lejátszó) pedig 16 millió. a Meizu M8-ban így van megoldva például. de a 65 ezer színnek is vannak előnyei, mert sokkal kisebb számítási kapacitást igényel.
-
plus44
veterán
Hát nem pici, de nagyon tetszik, ezek a Toshiba készülékek nagyon bejönnek!
“This is where the road crashed into the ocean...”
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest