- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Hát nem pici, de nagyon tetszik, ezek a Toshiba készülékek nagyon bejönnek!
-
törölt tag
nem volt még szerencsém használni, de megfogdosva szerintem egy HD az meglepően kompakt, használhatónak tűnt. persze egy hagyományos telefonhoz képest nagyobb, főleg szélességben, de összességében nem olyan nagy.
AS: a 65ezer szín sem minden. az Android is csak ennyit kezel, úgy tudom. illetve a BB telefonok is, márpedig arra mindenki azt mondja, hogy ritka szép kijelzőjük van. egyes esetekben megoldható, hogy bár az alaprendszer (menü, stb) csak 65 ezer színű, de az olyan helyeken, ahol kell (képnézegető, videó lejátszó) pedig 16 millió. a Meizu M8-ban így van megoldva például. de a 65 ezer színnek is vannak előnyei, mert sokkal kisebb számítási kapacitást igényel.
-
littlelion21
addikt
Mondjuk ezeket még mindig túlzás fotóknak hívni...
-
runner 125
nagyúr
Így elsőre kicsit PNA-s külsővel bírnak.
GPS sztem tuti lesz bennük.
Üdv.M -
Spindlyman
tag
Nem vagyok elájulva....
-
AS
félisten
Hiába 4.1 egyes a kijelzö meg felbontás nagy, csak 65 ezer szint tud innentől kezdve már nem nagy szám sajnos..
Már sokszor írtam nem minden a felbontás , hanem ami mögötte van az a lényeg pl,. oled tecnologia stb.
-
David75
őstag
3 tepsi a láthatáron
-
iknight
senior tag
Szerintem a 4,1 " PDAnál már kicsit több a kelleténél, pl nekem már a HTC touch HD is kicsit nagy használat közben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hamarosan érkezik a 4,1 hüvelykes WVGA kijelzővel szerelt vízálló Toshiba.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest