- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
IE egy kalap kaki. Mobilon és pc-n is. Volt már sok ppc telefonom, 1x használtam az ie-t, soha többet. Pc-n meg csak annyit mondok, hogy munkahelyen az iktatási felület IE legújabbon is min. fél perc mire betölt, opera-firefox-on pedig 2mp. miről beszélünk akkor?... Amíg win-es mobilom volt akkor csak operát használtam, a 9.5-ös pedig már végleg eltörölte az IE -t... Most iphone van, a safari a legjobb sztem jelenleg, semmi se tudja utol érni. Ha most egy ilyesmit dob ki win 6.5-ben akkor le a kalappal. de ha az eddigieket hozza, akkor esélytelen az életre..
-
törölt tag
a lakatról az jutott eszembe, hogy biztos azért van rajta egy hatos, mert megnyomod egyszer, aztán feltűnik valahol máshol a képernyőn, és ezt még 5-ször (vagy amennyit beállítassz) el kell játszani, hogy feloldja a képernyőt.
egyébként nem rosszak azok a színes ikonok. nekem eddig sem vonta el a figyelmem. viszont kitűnő marketing szövegnek hangzik, hogy eztán majd még annyira sem vonja el! ennyi erővel lehetne fekete-fehér a képernyő, mert az még kevésbé vonja el a figyelmet a lényegről. az embereknek igenis szöksége van színekre. aki olyan környezetben él, mint a Mátrix "lakói", az nem csoda, hogy depressziós lesz.
amúgy azt hiszem, hogy egy olyan programot/eszközt találni, amit a MS fejlesztett, és számodra nem magát a tökéletességet testesíti meg (még ha fapados vagy elavult is), nagyobb szenzáció lenne, mint a hidegfúzió gyakorlati megoldása. szólj, ha mégis van ilyen, pezsgőt bontunk.
-
Onderon
senior tag
möh
ha valakit érdekel és szeret buherálni ez Touch HD-ra. Biztos másra is van, azt nem néztem
-
cousin333
addikt
Jól értem, hogy te az Operával megnyitott teljes oldalakat hasonlítod a Pocket IE-s mobil oldalak betöltéséhez? Még szép, hogy nagyobb forgalmat generál... Melyik verziót használod amúgy? Nem mintha sokat használnám, de próbáltqad már a mobilokra optimalizált tartalmakat Operával? Esetleg Opera Mini?
Ami a WM 6.5-öt illeti: milyen újdonságokat kellene látnom, a méhsejt elrendezésen kívül? Csak mert ez utóbbitól nem estem hasra....
-
törölt tag
persze, kisebb méretűből van rengeteg, de ebbe beletartoznak a klónok is (a HTC gyárt valamit, és kiadják 50 másik néven). amióta meg divat lett az ujjal vezérlés, azóta a kicsit nagyobb kijelzőket preferálják, meg a qga-nál nagyobb felbontásúakat. ez a tendencia.
én sem szoktam várni a bannerekre. asztali gépen sem, mert van adblock plugin. mobilon sem, mert a többség eleve flash, az meg nem jelenik meg, amúgy meg ha nagyon lassítana az a két kép, akkor ki lehet őket kapcsolni. de ettől még az oldal formázása normális, nem olyan, mintha notepadban írták volna.
-
törölt tag
mit akarsz azzal a kis vacakkal
de komolyra fordítva a szót: azért a legtöbb manapság megjelenő wimo-s telefon az nagyobb kijelzőt kap, jellemzően 3" felettit. de ugye ott a HD, ami már majdnem 4". ezeken igenis elvárható, hogy teljes értékű lapokat jeleníŧsen meg.én meg inkább várok pár másodpercet, de akkor jelenjen meg rendesen az oldal. persze most nem a flash és hasonló marhaságokra gondolok, de a formázás az fontos sok esetben.
-
-
-
törölt tag
mostmár a mobilos topicokban is itt fogsz kísérteni, hogy minden ami MS termék, azt tökéletesen működik, és a legjobb, aki mást mond, az helikopter?
kb minden böngésző a piacon többet tud a jelenlegi mobil IE-nél...határozottan szebb a wimo6.1-nél. de kicsit furcsa, hogy úgy lógnek ezek a hatszögek a semmiben. mármint hogy nem kapcsolódnak sem a képernyő széléhez szervesen, sem más formához. az úgy érdekesebb lenne, ha ezek a hatszögek egy labdán (pl. mint egy focilabda) lennének, és azt lehetne forgatni minden irányban.
a start menünek mondjuk mi értelme van... mobilon semmi előnyt nem nyújt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest