- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a lakatról az jutott eszembe, hogy biztos azért van rajta egy hatos, mert megnyomod egyszer, aztán feltűnik valahol máshol a képernyőn, és ezt még 5-ször (vagy amennyit beállítassz) el kell játszani, hogy feloldja a képernyőt.
egyébként nem rosszak azok a színes ikonok. nekem eddig sem vonta el a figyelmem. viszont kitűnő marketing szövegnek hangzik, hogy eztán majd még annyira sem vonja el! ennyi erővel lehetne fekete-fehér a képernyő, mert az még kevésbé vonja el a figyelmet a lényegről. az embereknek igenis szöksége van színekre. aki olyan környezetben él, mint a Mátrix "lakói", az nem csoda, hogy depressziós lesz.
amúgy azt hiszem, hogy egy olyan programot/eszközt találni, amit a MS fejlesztett, és számodra nem magát a tökéletességet testesíti meg (még ha fapados vagy elavult is), nagyobb szenzáció lenne, mint a hidegfúzió gyakorlati megoldása. szólj, ha mégis van ilyen, pezsgőt bontunk.
-
törölt tag
persze, kisebb méretűből van rengeteg, de ebbe beletartoznak a klónok is (a HTC gyárt valamit, és kiadják 50 másik néven). amióta meg divat lett az ujjal vezérlés, azóta a kicsit nagyobb kijelzőket preferálják, meg a qga-nál nagyobb felbontásúakat. ez a tendencia.
én sem szoktam várni a bannerekre. asztali gépen sem, mert van adblock plugin. mobilon sem, mert a többség eleve flash, az meg nem jelenik meg, amúgy meg ha nagyon lassítana az a két kép, akkor ki lehet őket kapcsolni. de ettől még az oldal formázása normális, nem olyan, mintha notepadban írták volna.
-
törölt tag
mit akarsz azzal a kis vacakkal
de komolyra fordítva a szót: azért a legtöbb manapság megjelenő wimo-s telefon az nagyobb kijelzőt kap, jellemzően 3" felettit. de ugye ott a HD, ami már majdnem 4". ezeken igenis elvárható, hogy teljes értékű lapokat jeleníŧsen meg.én meg inkább várok pár másodpercet, de akkor jelenjen meg rendesen az oldal. persze most nem a flash és hasonló marhaságokra gondolok, de a formázás az fontos sok esetben.
-
törölt tag
igen, de ezt én úgy képzeltem, hogy nem widgetek vannak a képernyőn, hanem ez a "főmenü" nézet.
amúgy ettől még lehet szokatlan a widgetes dolog, én sosem használtam még olyatmoonman: az szerintem is egyértelmű, hogy scrollozható, csak akkor már lehetne simán négyzetes is, mert úgy semmi extrát nem nyújt ez az elrendezés. egy téglalapot telerakni hatszögekkel formabontó, csak nem optimális
amúgy ha mobil verziót hasonlítassz egy teljes értékű weblaphoz, akkor persze, hogy a mobil fog előbb betöltődni. de egy 3+"-os kijelzőn, meg wvga felbontásnál én már elvárnám, hogy normálisan megjelenítsen teljes értékű honlapokat. és az a helyzet, hogy ezt kevés adatforgalom mellett még egy (szar javás) opera mini is képes. most amúgy skyfire-t használok, mert ez ingyenes S60-ra, az opera meg nem. de ez is szuperül megy, és teljes értékű honlapokat tud behozni.
-
törölt tag
mostmár a mobilos topicokban is itt fogsz kísérteni, hogy minden ami MS termék, azt tökéletesen működik, és a legjobb, aki mást mond, az helikopter?
kb minden böngésző a piacon többet tud a jelenlegi mobil IE-nél...határozottan szebb a wimo6.1-nél. de kicsit furcsa, hogy úgy lógnek ezek a hatszögek a semmiben. mármint hogy nem kapcsolódnak sem a képernyő széléhez szervesen, sem más formához. az úgy érdekesebb lenne, ha ezek a hatszögek egy labdán (pl. mint egy focilabda) lennének, és azt lehetne forgatni minden irányban.
a start menünek mondjuk mi értelme van... mobilon semmi előnyt nem nyújt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest