Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
IE egy kalap kaki. Mobilon és pc-n is. Volt már sok ppc telefonom, 1x használtam az ie-t, soha többet. Pc-n meg csak annyit mondok, hogy munkahelyen az iktatási felület IE legújabbon is min. fél perc mire betölt, opera-firefox-on pedig 2mp. miről beszélünk akkor?... Amíg win-es mobilom volt akkor csak operát használtam, a 9.5-ös pedig már végleg eltörölte az IE -t... Most iphone van, a safari a legjobb sztem jelenleg, semmi se tudja utol érni. Ha most egy ilyesmit dob ki win 6.5-ben akkor le a kalappal. de ha az eddigieket hozza, akkor esélytelen az életre..
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest