- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
DisplayPort kábelt használok a Samsung 25" monitornál. Kezdésnek a gyári DP kábelt cseréltem másikra, mert a szinek és a képminőség nem felelt meg az elvárásaimnak. Előtte még az Asus monitort DVI csatlakozással használtam (1080P/60Hz), de ott a képminőség rendben volt (relative).
Samsung monitor a DP kábel csere hatására hozta amit elvártam volna a pénzemért cserébe. A szinek és képminőség már nagyon jó minőségérzetet ad. A kábel sávszélessége gondolom a monitor igényeinek megfelelően alakult. Játékokban és a filmekben a gyors mozgások jobban lekövethetőek, szerintem főleg a 100Hz és a Low Input Lag miatt, de igy ez látványra most szembetűnőbben kijőn. Viszont a gép indulása (újrainditás) után a DP bemenet a monitoron állandóan ki-be kapcsolgatott, és a Windowsba eljutni jóval több ideig tartott mint eddig. A játékinditás és kilépés közben szintén jó sok ideig eltartott amig az írányitás a kezembe visszakerült. Frissités után a Windows 7-be jóval rövidebb ideig tart eljutnom, mert a felesleges ki-be kapcsolgatás, ez a zavaró "villogás" megszünt.
Samsung a DP 1.2↑ módban megy, és a driveres Adaptive Sync beállitás müködik. Szóval ez DP 1.2a bemenetnek tünik, de azért ez a frissités nálam is hasznosnak bizonyult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen routert?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest