- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
azért ilyen mértékben nem mentek fel itthon sem az árak
mindamellett engem mint vevőt nem érdekel mikor szervezik le az úságot, ami érdekel, hogy legyen is a termékből
az a saját hülyeségük, hogy sokszor nincs náluk semmi a termékekből de tolják az újságba, ezt beszéljék meg egymás közt kinek a hülyesége -
Chaser
legenda
itt legyen csak egy csomag szalonna pl, mert volt ilyen is, kiderült nem is kaptak egyáltalán : )
én nem íratkozok fel, nem ezekért szoktam menni, max veszek HA van és kell valami
de igazad van, legközelebb panaszkönyv és gvh
anno 1x éve aldi/lidl hdd-t kamuzott be, volt belőle egy vagy kettő a boltban, akkor feljelentettem őket - akkor feliratkoztam, az üzletvezető úgy hívott fel mintha a lottó ötöst nyertem volna meg egy hétre rá, hogy hdd-t nem tudnak adni, de kapok ezer ft-os kedvezményt a következő vásárlásnál..na utána ment a feljelentés -
velem együtt mások is megtették, kaptak is egy büntit, utána egy darabig nem is voltak ilyen hülyeségek náluk -
Chaser
legenda
nem mindig egyszerű követni a árakat annak sem aki képben van
és nem mindenki szán rá heteket egy vásárlásra, mert mondjuk megdöglött a régi tv de a gyerek sír - hasra ütöttem példa -
meglátja az áááákciós' tv-t 150e-ért, jónak látja, megveszi, de az a tv két hete még 130e volt
ez tisztességtelen üzleti magatartás
érat bárki emelhet, de akkor ne kamuzzon
szerintem legalább akkora gond az ákcióóóósnak' behirdetett és valóban azt teljesítő termékeknél, hogy kínálat viszont nincs belőle
ezt ha jól tudom már régebben is szabályozták, de a mai napig aldi/lidl/penny stb boltokban sokszor csak az újságban van a termék, és már első napon sem volt - tapasztaltam ilyet is - -
Chaser
legenda
csak az attól nem lesz hiteles, hogy egy sajtpapírra felírják
azt ellenőrzés előtt 10 perccel is megtehette visszamenőleg
ezt nem ártana jogszabályba foglalni az illetékeseknek, hogyan is gondolják a kivitelezést
mert ma nem kötelező számlázó sw-rel dolgozni senkinek
az is igaz nyilván, ez a multikat érinti elsősorban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest