- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Tisztelt szerző(k)
A cikket - így pár hónap és még több érdemi infó után - frissíthetnétek az aktuális állásokkal, mármint a gyártói frissítési tervekkel.
Kicsit szeparáltabban megjelenhetne a gyártók idei modelljeinek JB frissítése, illetve azok, amik az idei palettából kimaradnak.
A Sony frissítési ütemterve rendkívül sok - van, hogy nem is sony tulaj - fórumlakót ösztönzött vulgáris megnyilvánulásra, így jó lenne végre egy észhez térítő MA összefoglaló is.
Nagyon sokan az idei Xperia paletta 4 (+1) tagja után (ugye ők nem kapnak JB-t) az egész Sony-t melegebb éghajlatra kívánják. Jelzem, sokan köztük nem Sony tulajok.
Tényelg szükség lenne egy listára, amin feketén fehéren látszódna a többi gyártó hozzáállása is, ami mellett bizony eltörpül a Sony húzása a 4 modelljével...
Hálás lennék, amik a kritikák mérséklését jelentené a 2013-as évadra a részemről.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Bordian
tag
Zte-ről van már valami?(grand x)
[ Szerkesztve ]
"Az almás készülék idei verziója...szögegyszerűen használható"
-
bigkrisz96
tag
Muszáj, hogy megjöjjön s2-re is.
-
csaabz
őstag
Azért elviselném az LG-mre...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Mr.Wiking
tag
Tud valaki valamit a 2011-es Sony (Ericsson) telefonok frissítéséről? Engem leginkább a Live with Walkman érdekelne!
-
Pista0001
addikt
Jajj de jó hogy egyszer biztos lesz Jelly Bean a Razr-emre. Jó tudni, hogy a majd érkező ICS-t fogják frissíteni
-
Eli577
senior tag
válasz hallerlaller #184 üzenetére
Jelzem én, csak linkeld be, hogy hol van elírva a gugli honlapjain....
-
Szelley
senior tag
zárójelesen megjegyezném hogy csak az itthoni piacon találsz szar foltos kijelzőket! külföldön ezt nem tehetik meg hogy gariztatás után is foltos kijelzőt kapsz, mert pl egy amerikai piacon annak elég nagy visszhangja lenne! valeszeg ide küldik a 100bol 1-2 nem jól sikerült darabot
-
Eli577
senior tag
Ok. Nem vitatkozok tovább, azt továbbra is tartom, hogy a referenciakészülék nem egyenlő a fejlesztői készülékkel.
-
Eli577
senior tag
válasz hallerlaller #178 üzenetére
Na, semmi erőszakoskodás (kicsit furán hangzik így magyarul a "no offense" ), de akkor egy kis fogalommagyarázat (az én szótáram szerint, javíts ki ha nem így van ):
- prototípus: egy később gyártásra kerülő (vagy nem) készülék kezdetleges verziója, melyen a jövőbeni véglegesített példány egyes összetevőit, tulajdonságait tesztelik, mutatják be
- fejlesztői készülék: azok a darabok, melyek a később piacra kerülő készülék(ek) HW-ével rendelkeznek, és vagy HW vagy SW fejlesztésére/bemutatására szolgálnak
Az meg hogy kinek mihez fűződik érdeke és milyen azt nem tudhatjuk, de egy tuti, hogy hónapoknak kell eltelnie, mire a nem referenciakészülékek is megkapják hivatalosan! a frissítést, ez eddig így volt és valószínűleg így is lesz, tehát mégiscsak privilegizált helyzetben van a ref.készülék.
Amiket linkeltél megnéztem. Hát azért az egy 2010-es bejegyzés, annál már tovább tart a dolog, hogy Nexus One, ma már komolyabb piaca van a Nexusoknak, a második linket meg nem nagyon értettem.
-
Eli577
senior tag
válasz hallerlaller #164 üzenetére
A Nexusok fejlesztői készülékek? Ne röhögtess már....
Azok a fejlesztői készülékek, amelyek típusszámmal sem rendelkeznek és csak egyes HW-s vagy SW-s újdonságokat hivatottak bemutatni....és sosem kerülnek ki a készülékek piacára.Majd akkor beszélhetünk arról, hogy mellélőttem, ha a következő referenciakészülékkel érkező SW-t 1-2 héten belül megkapják más gyártó készülékei is....ami lehet, hogy működne is, de nem fog bekövetkezni, pont azért, mert a ref.készüléknek megvan az a privilégiuma, hogy egy ideig csak az élvezi az újdonságot.
Ja, és ki beszélt arról, hogy hogyan kívánja népszerűsíteni magát a gugli?...mert én biztosan nem (és nem mellesleg nem nagyon kell már népszerűsítenie magát, most már az Android népszerűsíti az egyes gyártók készülékeit).
-
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz hallerlaller #172 üzenetére
nekem ez alapján teljesen jó a panelem.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz hallerlaller #170 üzenetére
de ez a függőleges csík, ez adott a pentile miatt a fehérnél nagyon alacsony fényerőn kijön. ezzel nincsen baj, ilyen a technológia. ha feltolod a fényerőt teljesen eltűnik. nekem is ilyen.
-
Integra
titán
ez semmit sem jelent, csak annyit, hogy neki gondja van. és ez egyáltalán nem biztos hogy panel, simán lehet elektronika is, mert három panel egymás után, ennek az esélye nagyon minimális, erre már a szervízben is rákellett volna jönniük és cserélni a teljes készüléket. most akkor 500 másik beírja hogy hibátlan az amoled panele és akkor mi van? most be kellene írniuk gyorsan? látszik hogy fiatal vagy még..
absz nem reprezentatív egy ilyen. egyszerűen tapasztalatlan és felületes vagy. ennyit tudtunk ma meg tőled.dani: pentile samolednél ez benne van, ahogy mondod. és nagyobb fényerőn meg teljesen eltűnik. de nem erőltetem, mert kisbarátunk úgysem érti miről beszél, maga is írta, hogy azt hallotta/olvasta...
[ Szerkesztve ]
-
dani993
senior tag
még a foltos amoled is jobb mint a tft ha kicsit feljebb rakom a fényerőt, eltűnnek a foltok, amik amúgy is csak szürke háttérnél látszódnak. de az tény hogy foltos.
Integra: utolsó kijelzőcsere előtt alaplapcsere is volt, szóval panel.
Pentile? Mégcsakazkéne
[ Szerkesztve ]
-
-
hallerlaller
addikt
Ezzel kicsit mellélöttél, a google továbbra is az oemeken keresztül szeretné népszerűsíteni a platformot, a nexusok úgymond fejlesztői készülékek, elsősorban deveknek, az más kérdés, hogy manapság egy konzumer felhasználónak is vonzó lett. A következő android verzió bemutatása előtt hónapokkal megkapják majd a gyártópartnerek a forráskódot, szóval nem lehetetlen az azonnali frissítés sem, keress rá az android pdk -ra.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
erdoke
titán
Az iOS-t csak a WP mellett hoztam fel példának, mert ott a középkategória és annak az alja (már ahol létezik) szinte ugyanazt az alapfunkciós élményt hozza, mint a csúcs.
Többen írták itt, hogy sokaknak csak egy okosabb fícsörfónra lenne igényük, és pont nekik lenne SOKKAL jobb választás lenne egy Lumia 610 vagy 710, mint a hasonló árú androidos vackok. Sajnos itthon még indokolatlanul fent van a 610, Omnia M és 710 ára, de máshol 35-55e Ft-ért osztogatják ezeket.A legjobb aláírás a héten
-
Eli577
senior tag
Ez nem erről szól. A Google nem is engedné, hogy a gyártók rögtön az új SW megjelenése után kiadják a hivatalos frissítéseiket, hiszen akkor a referenciamodell mehetne a levesebe. A referenciamodell nem csak arra jó, hogy a gyári SW legyen rajta változtatások nélkül, hanem hogy az kapja meg a leggyorsabban és egy ideig ne is legyen más készülékre kiadva.
Erdőke: amit leírtál valóban jelen van, de azért az az alsó árszegmensben lévő készülékekre jellemző és itt megint csak visszakanyarodhatok oda, hogy pont erre jó az Android, hogy minden árszinten képviseltetni tudja magát, hol gyengébb, hol erősebb HW-vel.
Ha meg már megint az IOS-nél vagyunk, akkor nem tudom, hogy próbáltál-e már 3G-t 4.2-es IOS-nél újabb SW-vel....hát mit mondjak, ott aztán vannak akadások.[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
-
Integra
titán
indulj ki abból, hogy a one s előtti telefonokra is mikor jött ki az aktuális frissítés. azóta nem lett több fejlesztője supportra a htc-nek. mire kijönnek a 4.1-gyel, addigra a google már rég kihozott egy újabb, még jobb verziót.
ez mindig így lesz egészen addíg, amig a saját ui-t erőltetik a gyártók. ha szélesedik a nexus paletta, netán a gyártóknak lesz egy google referencia közeli telefonja, akkor azokra a készülékekre sokkal gyorsabban megfog érkezni a legfrisebb os.
jelenleg csak az iphone, a galaxy nexus és a windows phone hozza ezt, az ökoszisztéma egyedül itt működik frissítés tekintetében. a htc saját magával tol ki sajnos. én is szeretem a htc-t de nem véletlenül vettem inkább nexus-t és a legkevésbé sem bántam meg. arról nem is beszélve, hogy a sense semennyire sem hiányzik. pedig bele voltam buzulva veszettül, hogy a sense így meg úgy.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
joey04
titán
te meg sgs3-mal szenvedsz, te problémád, minek vettél azt?
nem vettem, nem az enyém, de nexusban is samoled van, szóval tök mindegy ebből a a szempontból.de most már bekéne fejezni ezt az amoled így meg úgy nem jót, mert kurva unalmas..
tralán ne ugorj rá egy ilyen ártatlan szubjektív kijelentésre.[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
arrol van valami felhivatalos info, hogy a HTC mikor adja ki az One S-re? Ismerve HTC FOTA politikajat (Legend, majd Sensation-t hasznalva) biztos nem kapkodjak el
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Integra
titán
vakító fehér arra jó kb, hogy szétkúrja a szemed. főleg elektronikus paneleknél, különösen sötétebb környezetben. ez ergonómia kérdés, aki ezt nem érti... a sok hülye meg ips panelen olvas, tablet rulez.. mert kindle-t nem is ismeri meg agya amúgy sincsen gondolkodni na mindegy, addig jó amíg van alternatíva és nem mindent a kommersz önt el. neked fehér kell használj fehér panelt, nicnsen azzal baj, nekem fekete kell, ezért van amoled. semmi baj a nappali olvashatóságával, automata fényerőszabályzó megoldja. teljesen jól olvasható a nexus fényben is. az, hogy te meg sgs3-mal szenvedsz, te problémád, minek vettél azt? semmiben sem jobb a nexusnál, nem véletlenül használok nexust és nem sgs3-at vagy onex-et vagy 4x-et.. de most már bekéne fejezni ezt az amoled így meg úgy nem jót, mert kurva unalmas..
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
láttam holot nem amoleden is, teljesen jó. hitvita nem, több nexus modell viszont kell. és akkor nem lenne gond. iphonet meg hagyd ki, nincs értelme még értelmetlenül is iderángatni. főleg mivel ott nem is sötét színekkel operálnak, tehát nem csak szubjektíven, de objektíven is rosszabb lenne oda az amoled.
btw sokat netezek telefonról, és gs3-nál is zavar az alacsony fényerő, meg a nem tiszta fehér.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
ha láttál már holo-t, tudhatod, hogy pont nem a fehérről szól, hanem minden fekete alapon van. szerencsére. szóval a nagy büdös fenét fontos a fekete csak filmeknél, mindenhol fontos. max neked nem, de neked van úgyis ájfónod bjútiful fehérrel oled is tud rendesen fehéret, erőset, de nem ez az erőssége, ezt mind tudjuk. hála a jó égnek, hogy nektek ott a tft, nekünk meg van oled.
-
Integra
titán
az hogy te mit hallasz... nem igazán érdekel inkább használni kell
3 éve használok csak amoledet, samoledet, a világon semmi bajuk. ha meg lenne, mert pont beleesnék abba a kis hibaszázalékba, kicseréltetem, erre van a szervíz. az android holohoz amúgyis oled passzol, nem tft....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Cathulhu
addikt
Igen, hallottam mar foltos kijelzokrol is, szerencsem volt, konnyen lehet. De akkor megsem a technologia hibaja, vagy ha megis, akkor sem egyforman erinti a kijelzoket
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
16 honapja nem egett bele semmi a kijelzombe, pedig csak gyari ROM, statusbar mindig ugyanott, mindig ugyanugy, sokat netezek rajta...
@135: Igen, OMAP5-nek vagy Exynos5-nek megjobban orulnek, az A15 lett a celom.
[ Szerkesztve ]
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Integra
titán
válasz hallerlaller #138 üzenetére
hm, ez legalább olyan jónak tűnik mint az s4
-
Integra
titán
válasz elpatkorado #133 üzenetére
az álmok és a célok visznek előre..
majd megírom a guglinakhallerlaller: mit tudni az omap5-ről?
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
-
Cathulhu
addikt
válasz M@trixfan #130 üzenetére
En a 4 magos A9-ek helyett inkabb egy 2 magos Kraiten, vagy meg jobb lenne, ha A15-on neznem meg. (titkon remelem, hogy keso osszel jonne egy ilyen, Samsung Nexus, a tavalyi dizajn finomitasaval)
-
M@trixfan
addikt
(#113) a_n_d_r_e_w:
Ebből az aspektusból is meg lehet közelíteni, de így is észreveszi ha két eszközt egymás mellé tesz, akár platformon belül is.(#128) Cyberpunk:
Pedig ICS előtt minden akad, tök mindegy milyen hardver van alatta sajnos, de még az is tud. Itt nem arról van szó, hogy más nem akad meg valamiben néha, hanem eleve darabos érzése van a GUI-nak. Persze, van akinek nem tűnik fel. Engem sima iPone 4 után is nagyon zavar. Minden esetre nagyon meg szeretnék már nézni egy Galaxy SIII-at 4.1-gyel.twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Szelley
senior tag
Azt viszont észreveszi, hogy akadozik a névjegyzék görgetése, vagy nem lehet folyamatosan képeket nézegetni az album appban.
Ezt azért te sem hiszed el...milyen árkategóriájú telefonról beszélsz? 30k? Aki olyan vesz az bőven beleszarik a verziószámba SŐT, valószínűleg még google fiókja sincs... Nem egy droid usernek regisztráltam már google fiókot...
-
-
erdoke
titán
Azt viszont észreveszi, hogy akadozik a névjegyzék görgetése, vagy nem lehet folyamatosan képeket nézegetni az album appban. Az is feltűnhet nekik, hogy 1-2 hónap használat után lényegesen lassabb és körlményesebb a készülék, mint volt új korában. Aztán elkezdenek érdeklődni, nézegetni ismerősök telefonjait, és rádöbbennek, hogy sokkal gyengébb vasak, mint az iPhone 3GS vagy 4, illetve a WP készülékek nagy többsége ezt nem produkálja. Sőt, a gazdájuk szerint soha nem foglalkoznak azzal, milyen app fut vagy nem fut a háttérben, és hónapok óta nem indították újra a telefont...
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Gusztáv
addikt
Én eddig olyan panaszt nem hallottam a kollégáktól , hogy megakad a menü, csináljak valamit. Viszont azzal egyből jönnek, hogy miért nincs magyar hangja a Google Drive-nak . Tapasztalataim szerint az okostelefon használók egy igen nagy része csak pár alap dologra használja a telefont (főleg telefonálásra, navigációra, email, internet), igazából nekik egy feature phone bőven elég lenne, de az a kategória gyakorlatilag kihalt. Az ilyenek vesznek tipikusan Galaxy Ace-t, és halál jól elvannak vele.
Laci
-
makoj
tag
Lesz Samsung Galaxy S/Galaxy S Wifi 5.0-ra?
-
Eli577
senior tag
Arról meg nem is kell már beszélni, hogy a felhasználók nagyjából 70-75%-a nem igényli es nem is használja ezeket a pluszokat. A legtöbbjüknek bőven elég ha alap játékok mennek valamint facebook és twitter. Őket aztán nagyon érdekli, hogy 4.0 vagy 2.3 vagy 4.1 a rendszer verzioszama.
-
joey04
titán
Azzal is tisztában kéne lenni, hogy ez nem így működik, hogy az emberek tudják vagy igényelnek valamit és azért frissítenek. Csak teszem fel megnézi ismeri Nexusát, és érzi, hogy mennyivel jobb kezelni, hogy gyorsabb és folyamatosabb a rendszer, mint akár az ő drágább készülékén. Nem tudja, hogy ez az új Jelly Bean, nem tudja, hogy ez a Project Butter, de attól még tetszene neki és élvezné. Ahogy az is, hogy a widgetek maguktól elrendezkednek ah hely kell, vagy fasza új értesítések. Ezekről a mezei user semmit nem tud, csak amikor elkezdi használni, akkor tetszik neki. Ennyi a történet.
-
Aki21
aktív tag
hm... engem már valahogy nem hat meg hogy miket adnak ki milyen telefonra. fogom feldobok 1 custom romot azt a gyártok meg bevehetik. sgs-em van és érdekes hivatalosan márcsak a gb-t adták ki de már a Jelly Bean is mondjuk ugy félkészen vanhasználható de azér még van mit csiszolni) ennyit akkor a gyártokrol csináljanak amit akarnak attol még ha valaki nagyon akarja ugyis tudja magának frissiteni a telefonját.
[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
válasz M@trixfan #112 üzenetére
Átlagfelhasználó ezt azért igen csak észre veszi
Sajnos pont azert nem veszi eszre, amit irsz. Mivel lassan terjednek a frissitesek es maig jonnek mindenfele guberalt hardverekbol osszetakolt gepek (es meglepo modon pont a nagyoktol, Samsung, HTC), addig egy fejleszto se fogja azt mondani, hogy mondjuk 4.0-nal, 512 RAMnal es OpenGL ES 2.0-nal meghuzom a minimum hatart, es epp ezert nem fogja a felhasznalo eszrevenni, mit is veszithet...
-
M@trixfan
addikt
Pedig ez tény, nagyon sok dolog változik amit nem látsz. Hadd ne soroljam, a driverektől kezdve gyakorlatilag az összes fundamentális OS elem a felszín alatt van és felhasználóként soha nem fogsz ezekről még tudomást szerezni sem. Illetve annyiban, hogy bizonyos driver set vagy implementáció feltétele egy programnak és nem indul el egy bizonyos OS verzió alatt. Átlagfelhasználó ezt azért igen csak észre veszi Ha Androidon ez a határ mondjuk ex has 2.2-nél van meghúzva még a combos programoknak is akkor az nem túl előnyös optimalizációs és "feature set" szempontokból sem, kihasználatlan marad a hardver. Az Apple politikája ebből a szempontból teljesen más, sajnos/nem sajnos igen radikális. Ha megvizsgálnak valamit és egy picit is romolhat a felhasználói élmény akkor azonnal kiveszik.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Cathulhu
addikt
válasz Braddock #102 üzenetére
Ez ugyanaz mint ami eddig is linkelve volt, Sammobile pletyka. Ne kezeljuk hivatalosan, megha igen nagy az esely is arra, hogy igy lesz. Majd ha lesz Samsung bejelentes, akkor, de azzal mar hetek ota adosak.
-
Cyberpunk
félisten
A Samsung kiadja az SGS2, s Note-ra is, igaz Q4.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
zseko
veterán
Azt hittem konkrét tények lesznek leírva, de ahogy látom inkább csak a szokásos találgatások.
HR24.hu
-
30z.Samu
félisten
Szerintem az a veszély nem fenyeget, hogy az X3-mas Huawei-em megkapja ezt a frissítést.
Sic Parvis Magna
-
htw
tag
+1
Lehet itt jönni azzal, hogy a 3GS és 4 megkapja a frissítést, de azért ott sem mindent.
Lásd pl SIRI. Amekkorát meg változtatnak egy éves frissítésnél... Inkább hagyjuk. 3G ki-be kapcsolás meg csilli-villi 3D térkép (hány városban is).
Kétéves telefonnál szerintem felesleges frissítést várni, ha meg mégis jön az vegye mindenki ajándéknak. Az átlagfelhasználót nem érdekli, hogy 2.3, 4.0, 4.1 van a telóján csak működjön. akit meg ez hoz lázba (geek-ek) annak meg ott a rom-csere. -
Gusztáv
addikt
Azzal remélem tisztában vagytok, hogy a felhasználók nagy részének fogalma sincs, milyen verziójú Android fut a telefonján. Én végeztem egy gyors tesztet a cégnél, megkérdeztem minden android tulajt, úgy néztek rám mint aki a Marsról jött . Szerintetek őket érdekli a ICS frissítés?
[ Szerkesztve ]
Laci
-
Eli577
senior tag
Nem értem ezt a nagy felháborodást.
Pont az Androiddal vált lehetővé, hogy a gyártók több minőségi (HW-es) szinten is képviseljék magukat a mobilpiacon. Így lehetséges az, hogy már 20 ezerért is lehet kapni olyan okostelefont, amely egy igen jól testreszabható, felhasználóbarát op.rendszerrel rendelkezik. Azt ne várja már el senki, hogy amíg egyetlen gyártó egy évben kiad n+1 fajta Androidos mobilt, mindre rögtön legyen valami komoly frissítés, amint az megjelenik a referenciamodellen. Persze fel lehet tenni a kérdést, hogy miért nem csinálnak akkor kevesebb telefontípust, meg hogy miért nincsenek meghatározva fixen HW-es szintek....azért, mert akkor úgy járna a rendszer, mint a WP, hogy ugyanolyan telefonokat dobnak folyamatosan piacra és a felhsználónak a választását nem a telefon tudása fogja befolyásolni, hanem kizárólag a márka.Az IOS-szel történő összehasonlítást meg nem is értem. Az Apple eddig kiadott a piacra 5 db Iphone-t, amiből kettő-kettőnél nincs nagyon különbség (3G-3GS, 4-4S). Na most erre az igazán széles () palettára aztán nagyon nehéz lehet évente egy frissítést megcsinálni (aminek a grafikus felülete nem is változik az évek folyamán), amikor dollármilliárdokat profitálnak havonta.
Na, részemről ennyi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tesla topik
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest