Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Georg17

tag

A VGA piacot az elmúlt néhány évben csupán néhány a játékosokra "erőltetett", "sztárolt" játék tarotta életben. Lásd Pl.: Crysis. A játékok éltek a kártyákból és a kártyák a játékokból. Ezt mindenki tudja. Én el vagyok az Age of Epires II-vel, meg a LEGO Racers-zel is ha épp csak játszani szeretnék valamit. Egy jó játékot nem az határoz meg, hogy hány Stream processzor kell hozzá a GPU-ban, hogy az jól menjen.
    Lényeg a lényeg. Egyrészt az elmúlt 2-3 évben már mindenki beszerezte magának a maga kis VGA-ját, amivel el van. És nincs ok vásárolni. Nekem nincs ugyan IGP-m, de llítólag az izmosabb játékon és videókódoláson kívül bőven elég mindenre.
    A marketing gépezet is kifulladt egy kicsit. Gondolom a vásárlók is jobban átlátják a dolgokat
    és már nem vesznek minden két hónapban új VGA-t mert azon jobb a hűtés, vagy mert az 5%-kal gyorsabb.
    Pangás van. Ennyi. Amúgy meg ez az elemzős munka is érdekes. Előre jeleznek valamit, aztán nem az történik és igazából mindenki a 15% helyett a 45%-on búslakodik. Ők meg sunnyognak egy ideig. Hát istenem ez most nem jött be! Aztán az elemzők legközelebb is előre jeleznek valamit, s vagy bejön vagy nem. Én ha egyszer hibázok a munkám során, holnap már nem kell többet mennem. Valószínüleg rossz szakmát választottam.

Új hozzászólás Aktív témák