- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Úgy tudtam csak 1.2-es dp került rájuk, de lényegtelen a korábbi szériák tuti nem támogatják így kár azon rugózni.Ha meg nincs hitelesítve, akkor ugyanott vagyunk, ahol a part szakad, gondolom nem véletlen maradt el ez a hitelesítés, lehet volt valami gond és könnyebb volt csak 1.2-n hagyni.
-
nexplo
őstag
Köszönöm így érthetőbb. Én azon lepődtem meg hogy az NV sokkal sokkal drágábban prezentálja ezt mint az AMD. 24 colos LED Samsung freesync monitort már 40 körül kapni újonnan. Ugyanez zöld oldalon hát nem kicsit több, szerintem 100-tól indulhat kb. Bár ez belépő szint de mégis hatalmas az árkülönbözet. AMD-nél pedig nem nagyon hallottam ezt hogy nagy gubanc lett volna vele. De mint mondtam nem hozzáértő inkább laikus felhasználóként mondom ezt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest