- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drotsztyuart
tag
-
Turcsika
tag
válasz
#04824576 #110 üzenetére
"1.: A cikk szerint a sebezhetőség kihasználásával nem jutsz túl sok adathoz. Szó szerint úgy fogalmaznak, hogy csak néhány bitet lehet kinyerni. Azzal meg túl sokra nem mész. Lehet, ennek lehet betudni, hogy a tom'sHARDWARE-en, meg az AMD hivatalos csatornáján kívül szinte sehol nem lehet olvasni róla."
Tévedsz, egyre többen írnak róla, bár hétvége van.
https://www.zdnet.com/article/amd-processors-from-2011-to-2019-vulnerable-to-two-new-attacks/Az adatokat 588.9 kB/s sebességgel tudják kiszűrni. Ez azért jó néhány bit.
Közel 100%-os sikerességgel:
-
Reggie0
félisten
válasz
#04824576 #104 üzenetére
Csakhogy ez nem olyan dolog amire mas termek nem kepes. Mint irtam, ez leginkabb koltseghatekonysagi kerdes, illetve kockazatelemzes. De consumer felhasznalok szempontjabol teljesen szuksegtelen is.
(#113) hokuszpk: Elegge valoszinu, hogy a intel is az AMD-hez hasonloan sima titkositast implementalja, ami a fizikai hozzaferes ellen meg mindig nem ved tokeletesen. AMD is a virtualizacio miatt csinalja, hogy a guest os-ek ne tudjanak egymastol adatot lopni. Rendesen megcsinalni senkinek sem eri meg, a kritikus feladatokra vannak kisebb teljesitmenyu secure procik, mindent vedeni mindenaron nem eri meg. Ahogy az emberek sem laknak pancelszekrenyben.
(#119) hallador : Szerintem AAA kategorias jatekot gyartanak. Valamit emlegetett rola reszletesebben egy masik topicban.
-
válasz
#04824576 #115 üzenetére
"Van olyan cég, ami nem ad munkát, ha intel gépen dolgozol."
Nem mondom, hogy nincs ilyen, de eddig annyit láttam, hogy valaki ezt állítja névtelenül a fórumon.
Ha van is, nem olyan tényező ami befolyásolja a piacot.Én csak arra hívtam fel a figyelmedet, hogy a való világban a legkevésbé sem éri meg, hogy az konkurencia termékében hibákat keressenek 100 fős akciócsoportok.
-
zetor2000
őstag
válasz
#04824576 #16 üzenetére
Nem biztos, hogy az, amit te hibának gondolsz, az tényleges hiba.
Lehet, hogy szándékosan maradt így a dolog. Mint nemrég, amikor az ME-ben találtak "hibát". Ha világuralmi terveid vannak, és megvan az országodban az egyik cég, aki domináns a világ számítógépes piacán, lehet, hogy elgondolkodsz, hogy kéne valami, amivel hozzá lehet férni ezekhez. Az USA szerintem pont ilyen.
Igaz, ezeket elég macerás kijátszani, de nem lehetetlen. Az ME-t mondjuk asszem pont nem volt annyira nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- OLED TV topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Intel Core I5-8600K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X 2025.10.28 ig Alza GARANCIÁLIS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest