- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Az van a Pointing stick variánsokkal, hogy, van egy működő T61-em 14" 4:3-as még. Azokban a TrackPoint igazán jó volt még, mert a mostani Lenovo-kban már nem az.
Ehhez képest van egy EliteBook 830-am a PointStick-je már kategóriákkal jobb a mai Lenovo-k Pointing stick megoldásainál.
Van nálunk Dell is dögivel, de még a TrackStick, Dual Point - Pointing stick megoldása sem rosszabb már a mai Lenovo-kénál.Ez már nem érv, a Lenovo kezében a Pointing stick megoldás-ban is csak a márka név: TrackPoint marad meg.
-
pokmky
tag
Mi most kaptunk a melóban dell precision7740-es masinákat. Amikor először felvettem, majdnem eltörtem a kijelzőt, mert amikor megfogtam hátuljánál görbült a fedlapja, merevítés minek ugye, de az alja is bucsus, puha.
Van hozzá dupla USB-C csatlakozós dokkoló, amit rádugsz és vagy megy, vagy nem, olykor csak az egyik USB megy, akkor óbégat, hogy nincs 210W a töltő és így tovább. Borzalmas tákolmányok ma már a legdrágább gépek is, és gyanítom, hogy gyártótól függetlenül. -
Reggie0
félisten
Ahogy en hallottam az idle fogyasztas a para, hiaba tudna a proci keveset, ha az OS-ek meg nincsenek elegge optimalizalva. Mondjuk ez linux kontra windows is igaz, utobbinal sokkal tobb energiat oltek bele a hosszu uzemidore optimalizalassal.
(Szemely szerint en most bizok az AMD-ben, hatha megfogjak a lehetoseget. Legjobban annak orulnek, ha kiadnanak egy jetson nano szeru modularis rendszert is a legkisebb procijaikkal/apuikkal. Lecsapnek ra, mint gyongytyuk a takonyra. ).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- ASUS ROG Zephyrus M16
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest