- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Az van a Pointing stick variánsokkal, hogy, van egy működő T61-em 14" 4:3-as még. Azokban a TrackPoint igazán jó volt még, mert a mostani Lenovo-kban már nem az.
Ehhez képest van egy EliteBook 830-am a PointStick-je már kategóriákkal jobb a mai Lenovo-k Pointing stick megoldásainál.
Van nálunk Dell is dögivel, de még a TrackStick, Dual Point - Pointing stick megoldása sem rosszabb már a mai Lenovo-kénál.Ez már nem érv, a Lenovo kezében a Pointing stick megoldás-ban is csak a márka név: TrackPoint marad meg.
-
pokmky
tag
Mi most kaptunk a melóban dell precision7740-es masinákat. Amikor először felvettem, majdnem eltörtem a kijelzőt, mert amikor megfogtam hátuljánál görbült a fedlapja, merevítés minek ugye, de az alja is bucsus, puha.
Van hozzá dupla USB-C csatlakozós dokkoló, amit rádugsz és vagy megy, vagy nem, olykor csak az egyik USB megy, akkor óbégat, hogy nincs 210W a töltő és így tovább. Borzalmas tákolmányok ma már a legdrágább gépek is, és gyanítom, hogy gyártótól függetlenül. -
Reggie0
félisten
Ahogy en hallottam az idle fogyasztas a para, hiaba tudna a proci keveset, ha az OS-ek meg nincsenek elegge optimalizalva. Mondjuk ez linux kontra windows is igaz, utobbinal sokkal tobb energiat oltek bele a hosszu uzemidore optimalizalassal.
(Szemely szerint en most bizok az AMD-ben, hatha megfogjak a lehetoseget. Legjobban annak orulnek, ha kiadnanak egy jetson nano szeru modularis rendszert is a legkisebb procijaikkal/apuikkal. Lecsapnek ra, mint gyongytyuk a takonyra. ).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest