- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
"Nem rendelhetnek gyári alkatrészeket"
Lassan utánagyártottat, vagy bontottat se mert beperelnek hamisítás miatt.
Egyre többeknél búrul ki a bili a hozzáállásuk miatt, és egyre feltűnőbb. Több US államban érvényes "right to repair"-t próbálják, teljesen ellehetetleníteni. Az egyik legundorítóbb dolog, a független javító cégek szisztematikus üldözése. -
somogyib
őstag
Azért az elég gáz, hogyha ez tényleg így működik. Nem tudom, hogy más gyártó is ezt csinálja-e, de én pl. korábban kellemeset csalódtam a HP-ban, amikor egy Elitebook-ot garanciáztattam. Csak a tapipad krepált be, de emellett kicserélték a karcos felső házrészt és a CPU ventilátort is, pedig ezek nem szerepeltek a bejelentésemben.
A cikkhez:
Amit valamikor összeraktak az szétszedhető, csak az a kérdés, hogy oldható vagy oldhatatlan kötéssel van-e dolgunk. Ebből adódóan a szétszerelés egyes fázisai roncsolással, mások roncsolás mentesen történnek (ezt még a középsuliban tanultam
).
A másik dolog, hogy amennyire egyre jobban halad a technológia a teljes integráltság felé, a jövőben már tényleg csak arról fog szólni a javítás, hogy cserekészüléket adnak.
-
vicze
félisten
Igen a cserekészülék refurbished, ha van. Ha nincs akkor új.
Amúgy a teljes alkatrész kicserélése nem javítás, csak csere. Egy LCD-nél is 80+%-ban csak a digitizer sérül és az LCD-nek nincs semmi baja, de mivel ragasztott, macerás javítani, azaz lecserélni az üveget rajta. És akkor egy egyszerű SMC cseréje már totál sci-fi számukra.(#27) s4tch: Én továbbra se találtam meg a címben szereplő szójátékot.
-
vicze
félisten
Apple szerviz esetében teljesen mindegy, mert csak aksit és kijelzőt cserélnek, az eszköz áráért cserébe.
Alaplap csere mint olyan nem létezik az Apple-nél, csak is kizárólag ez egyszerűen kivitelezhető javításokat végzik el, garanciális javítás nem létezik, új készülék van csak. Garancia időn kívüli javítás, pedig olyan drága, hogy max. pénzkidobásként vállalja be valaki.És akkor most liklejem a videót mikor a hivatalos Apple szerviz szétbarmolta bizonyos Youtuber iMac-jét? Ők se értettek hozzá?(Mondjuk nem is.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest