- iPhone topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
luw2win
őstag
Hali!
Nekem most is megy minden +36 nélkül, akkor most mivan?
16.-a már elmúlt -
Ricardo
titán
Nekem is +36-al van mentve alapból az összes. Aki nem így mentett, annak lesz egy pötyögős délutánja
-
Landsmann
addikt
Így járt, aki spórolt azzal pár karakterrel. Ha egy számot kellett kézzel beírnom, még csak nem is 06-al, hanem +36-al kezdtem. Kivétel nélkül mindet. Ez a biztos meglepetés nem ér, nem kell átnéznem és átírnom a számokat és roaming során is simán használhatom.
-
madarasz92
őstag
Na átirhatok egy csomó számot...
-
Necc
addikt
A lustaságnak most fizeti meg az árát. Már évekkel ezelőtt nem értettem, hogy az emberek miért használják csakis és kizárólag a rövidített hívószámot... Bárkivel bármikor megeshet, hogy külföldre megy, és haza kell telefonálnia, ilyenkor mit csinál az ilyen ember?
Az én apám is így csinálta, hiába szóltam neki számtalanszor, hogy ne így írja, egészen addig, amíg külföldön nem kellett telefonálnia egyet.
-
joey04
titán
évek óta a hosszú formát használom, nekem nem lesz gond.
-
Mr.Csizmás
titán
kb. 2002 óta +36, +49, +421 használom a számokat...
nem értem mi a nehéz átállni.
tuti lesz megint technológiai sötét, "jaj ez sokba fog-e kerülni nekem" kezdetű mondókával...
-
"Várható egyébként hogy ezt kiterjesztik a hívásokra is?"
Na ezt most hogy érted? A hanghívásokra gondolsz? Mert azzal kezdődik a cikk, és kb egy hónapja ez folyik minden médiából...
Valamint a szolgáltatók is a honlapjuk elején felhívják rá a látogatók figyelmét!
-
Bling95
őstag
meséltem faternak....
csak annyit mondott : Qva annyukat
neki kb 100-150 szám van csak a hét számjeggyel mentve.Várható egyébként hogy ezt kiterjesztik a hívásokra is?
-
plus44
veterán
Sokan már eddig is a hosszú formát használták, így szerintem nem lesz ezzel az átállással nagy probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Január 16-tól minden mobilhívásnál és SMS küldésnél a tizenegy jegyű hívószámot kell használni.
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest