- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jack Hunter
tag
Ez az a márka, ami kissé kényes a bejáratásra, és hullámzóbb a minősége az elvártnál.Nekem jó volt sokáig,igaz,az enyém még fennt hátul szuszogott,és kék volt a visszajelző led, nem piros.Az első szériás cucc volt a jó.Ja, meg porosodik még a pa 25 active is nálam,de a PA cuccokat nem akartam idevenni,mert akkor még most is lehetne olvasni a cikket.
-
PDA_FAN
tag
A SAL az a "Somogyi Audio Line"? Nekem eddig minden SAL cuccom tönkrement a garanciaidő lejárta után nem sokkal, úgyhogy egyvalamiben nagyon jók: a tervezett avulásban.
-
Jack Hunter
tag
Jahh,csak gyorsan összecsaptam, különösen a végét,külön köszönet a Logout automatikus kiléptetőjének, a végét már csak úgy firkáltam le idegből.Aztán meg nem vagyok grammy díjas szerző, plusz belefeccöltem egy kis energiát, mire feltúrtam a régi képeket, szóval köszönöm az építő jellegű kritikát.Külön leírtam az általad kifogásolt kép alá,hogy IDEIGLENES, meg EGY KUPACBA, mert épp felújítottunk.A monitor helyett már van egy 130 centis uhd tévém, sőt, fotelra is futotta.Ez az a tévé, amin néztem a sok reklámot, és írtam belőle egy bejegyzést..
Amúgy meg tökmindegy, fityiszt nektek.(hadd ne mondjam csúnyábban)
-
DEJVID
őstag
Jó pár nyelvtani, és tartalombeli hiba, elég nehéz volt olvasni. Médiaszoba fa székkel, 20"-os monitorral és találomra összevásárolt komponensekkel?
-
Jack Hunter
tag
Köszönöm.
-
Ha erre nem írok válasz cikket, ne legyen a nevem Lalikirály
Hát ezt nagyon jó volt olvasni
Tákolás a köbön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Witcher topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Fogyjunk le!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen 5 5500u/16GB/256 GB SSD/14"/Gari
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest