- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jack Hunter
tag
Ez az a márka, ami kissé kényes a bejáratásra, és hullámzóbb a minősége az elvártnál.Nekem jó volt sokáig,igaz,az enyém még fennt hátul szuszogott,és kék volt a visszajelző led, nem piros.Az első szériás cucc volt a jó.Ja, meg porosodik még a pa 25 active is nálam,de a PA cuccokat nem akartam idevenni,mert akkor még most is lehetne olvasni a cikket.
-
PDA_FAN
tag
A SAL az a "Somogyi Audio Line"? Nekem eddig minden SAL cuccom tönkrement a garanciaidő lejárta után nem sokkal, úgyhogy egyvalamiben nagyon jók: a tervezett avulásban.
-
Jack Hunter
tag
Jahh,csak gyorsan összecsaptam, különösen a végét,külön köszönet a Logout automatikus kiléptetőjének, a végét már csak úgy firkáltam le idegből.Aztán meg nem vagyok grammy díjas szerző, plusz belefeccöltem egy kis energiát, mire feltúrtam a régi képeket, szóval köszönöm az építő jellegű kritikát.Külön leírtam az általad kifogásolt kép alá,hogy IDEIGLENES, meg EGY KUPACBA, mert épp felújítottunk.A monitor helyett már van egy 130 centis uhd tévém, sőt, fotelra is futotta.Ez az a tévé, amin néztem a sok reklámot, és írtam belőle egy bejegyzést..
Amúgy meg tökmindegy, fityiszt nektek.(hadd ne mondjam csúnyábban)
-
DEJVID
őstag
Jó pár nyelvtani, és tartalombeli hiba, elég nehéz volt olvasni. Médiaszoba fa székkel, 20"-os monitorral és találomra összevásárolt komponensekkel?
-
Jack Hunter
tag
Köszönöm.
-
Ha erre nem írok válasz cikket, ne legyen a nevem Lalikirály
Hát ezt nagyon jó volt olvasni
Tákolás a köbön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő