- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brndtt00
tag
Valahol 10% környékén lehetett
értettem, hogy szűkös volt a budget sokszor, ezen nem lehet túllépni, de számomra egy ilyen(legalábbis amiket mi arultunk) nem ért meg már 50 ezret sem.
Annyira próbálkoztam, hogy sokszor mondtam nekik, hogy vagy vegyenek egy méretben kisebbet de valami markasabbat, annak talán a tonalitása jobb, vagy hasznaltpiac ahol azért lehet(ne) jókat kifogni jó áron.
Méret/ráirt jórészt nem valós adatok (majdnem)mindig nyertek az érvekkel szemben, nehéz volt mit kezdeni, engem nyugtatott a tudat, hogy megpróbáltam.
"Hülyegyerek-Loudness" rég nevettem ekkorát
köszi
-
fererencz89
őstag
Egyszer haverral vettünk egy pár Cerwin Vega "hangfalt". Mikor el akartuk adni, kínáltam a főnököm értelmiségi (ahhahaahh fekveröhögés
) fiának is. Első kérdés: hány Wattos? Nem tudom, 100-200 talán? De mondom, ennek nincs is értelme, nem ettől függ. Aztán mondtam neki, hogy a 2*40W normális erősítőmmel használva egy bulin már azért mozgatta a nadrágot is rajtunk. Ááá, olyan nincs, az gyenge, ő kinézett valami hasonló szerkezetet, mint a piacos, na az sok száz, vagy ezer Watt, az sokkal jobb. Persze, gondoltam. Egy műanyag doboz, ami negyed akkora, mint csak az egyik db Cerwin... Oké, te vagy az okosabb, elhiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged