- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brndtt00
tag
válasz
#72042496 #21 üzenetére
Őszintén nehezen hibáztatom a gyártót/gyártókat. Minek törjék magukat akusztikai bravúrokkal, ha ha az átlag user bemegy és az egyetlen amit kérdez, hogy "mennyi wattos?"(hallottam így is). Előállítanak egy PartyBox 1000-ret az MSRP harmadaert, instant profit. Sok szitázott Wishes/Alis Orion meg SAL meg társai meg amúgy is instant profit kategória, 40-50 ezer forint, van benne egy két db 2ezer ft-os mélyközep, meg valami ultra régi BT amplifier board :/
-
Brndtt00
tag
válasz
#72042496 #19 üzenetére
Normálisakon nincs is előkelő helyen
. Parti zajszóroknak ez erős selling pointja akkor is, ha semmi köze a valósághoz. Relatíve drága (véleményem szerint masszívan túlárazott) JBL PartyBox 1000 dobozban is ott virít hatalmas betűkkel, hogy "1100 WATT", gondolom a valóságban körülbelül a töredéke.
-
Brndtt00
tag
Valahol 10% környékén lehetett
értettem, hogy szűkös volt a budget sokszor, ezen nem lehet túllépni, de számomra egy ilyen(legalábbis amiket mi arultunk) nem ért meg már 50 ezret sem.
Annyira próbálkoztam, hogy sokszor mondtam nekik, hogy vagy vegyenek egy méretben kisebbet de valami markasabbat, annak talán a tonalitása jobb, vagy hasznaltpiac ahol azért lehet(ne) jókat kifogni jó áron.
Méret/ráirt jórészt nem valós adatok (majdnem)mindig nyertek az érvekkel szemben, nehéz volt mit kezdeni, engem nyugtatott a tudat, hogy megpróbáltam.
"Hülyegyerek-Loudness" rég nevettem ekkorát
köszi
-
Brndtt00
tag
Pont ilyenről is sokszor próbáltam lebeszélni az embereket.... Jó Kis szitázott Orion logóval árultuk. Volt vagy 20Kg kb.(gondolom ólom akkus, de biztos nem lithium). Kíváncsi lennék mennyi lehet egy ilyen előállítási költsége, főleg azoknak amikből meg a piezzo is ki van spórolva
-
Brndtt00
tag
válasz
Jack Hunter #7 üzenetére
Leginkább női vokálos pop(szerű) zenéket hallgatok, meg ezekkel is komoly különbség van egy Amazon Music és Spotify között(nyilván nem a Spotify javára) még a "tömegközlekedős setupommal" is ami egy POCO X3, egy DDHiFi TC35 Pro, és egy Sennheiser HD569, pedig szerintem ez még a "Mid-Fi"-tol is elég messze van.
Gond inkább az ahogy ismerősi körben is tapasztalom, hogy legtöbb usernek a a több basszus egyenlő jobb minőség, és amíg ez adott, addig igazából más nem számít:/
-
Brndtt00
tag
Igen figyeltem, sajnos, bár ne tettem volna. Előző munkaadóm árult ilyeneket, sőt szerintem volt külsőre 1:1-ben ugyanilyen, talán a hazugság mértéke kisebb volt rajta
@Hieronymus persze, ez egyértelmű, de meglepődnél hány vevő volt aki pusztán a rá írt wattok alapján vásárolt...
-
Brndtt00
tag
Emlékszem mikor a piros műszaki üzletben dolgoztam, ott árultunk ilyeneket. Legtöbbnél a tweeternek is csak helye volt tartalma nem, műanyag kúp mindenféle hangkeltő nélkül, még egy kis piezzo sem volt ott.
Sokan ettől függetlenül nagyon jónak hallották pusztán a ráirt "adatok" okán. Pedig azokhoz képest még a JBL zajszórói is high-en HiFi-nek tűntek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Overwatch 2
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- PlayStation 5
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest