Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz zolikaDB #34 üzenetére

Volt olyan hely ahol 1,5 napot dolgoztam, mert görény volt a vezetőség és félrebeszéltek az interjún.
    Volt ahol az első telefonos beszélgetésnél elmondtam a kedves recruiternek, hogy ha olyan tiszteletlen a cég a dolgozókkal amilyen Ő velem, akkor nincs miről beszélni majd rátettem.
    Az sem zavart, hogy ha el kellett adnom a holmijaimat, hogy a számlákat befizessem. Megérte, mert most normális helyen dolgozom. Mindenkinek saját döntése, hogy hajlandó-e a körülményeit elfogadni, vagy tesz magáért. Én átképeztem magam, nyelvtanárhoz jártam. Nem fogom magam kellemetlenül érezni, mert megdolgoztam azért amim van. :N

Igen, volt hogy rokonokat látogattunk és a céges belépő a nyakamban volt megszokásból. Egyébként nyilván nem a strandon, de ha ki megyek az irodából, akkor nem az első dolgom hogy levegyem, hanem simán hazáig elfér a nyakamban.
    Miért is titkolnám? Leszólítanak akkor be is szervezem. Ha hozok normális munkaerőt a céghez, akkor vastagon fizetnek érte. Multiknál ez így működik.

Egyébként ha az előzményeket nézed, a kollégám miatt írtam, hogy van akinek semmi nem elég jó, közben meg ki van nyalva a seggünk, hogy ne menjünk át a konkurenciához. Ő olyan fajta, hogy ha 5x ennyit kapna is egy idő után szidná a céget valamiért. Itt sincs kolbászból a kerítés, de azért ha azt nézzük, hogy Ő is meg én is honnan jöttünk nem tudom megérteni a problémáit.

• totron

addikt

válasz zolikaDB #10 üzenetére

Halálom. Eleve esélytelen és öngól belekezdeni, hogy ilyen felbontással nem fogjuk érteni egymást, nem is tudom, nem is akarom bemutatni magam, had' legyen már árnyaltabb, 1 perc sem kell hozzá és elmondom. De nem; melyik vagyok..

(#5) Tikakukac, és miért nem lehet? Hintsd el, hogy téged más tesz boldoggá, illetve ugyanannak egy másik szintje.
    (#2) Narxis, páran kimentek kapálni városon kívülre, de visszasírták a hátra hagyott miliőt és játszmákat.
    (#9) 8th, milyen területen kaparsz?

Persze mindenki elvitte.
    Ezt hívják prolinak. Ha nem jó, hagyja ott, még az önérzetnek is jót tesz, ha meg megfelel, fogadja el. A kint is vagyok, bent is vagyok megjátszása komolytalan. Tényleg lehetne a munkáltatóban több érzék, ismerhetné jobban az embereit.

Új hozzászólás Aktív témák