- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt olyan hely ahol 1,5 napot dolgoztam, mert görény volt a vezetőség és félrebeszéltek az interjún.
Volt ahol az első telefonos beszélgetésnél elmondtam a kedves recruiternek, hogy ha olyan tiszteletlen a cég a dolgozókkal amilyen Ő velem, akkor nincs miről beszélni majd rátettem.
Az sem zavart, hogy ha el kellett adnom a holmijaimat, hogy a számlákat befizessem. Megérte, mert most normális helyen dolgozom. Mindenkinek saját döntése, hogy hajlandó-e a körülményeit elfogadni, vagy tesz magáért. Én átképeztem magam, nyelvtanárhoz jártam. Nem fogom magam kellemetlenül érezni, mert megdolgoztam azért amim van.Igen, volt hogy rokonokat látogattunk és a céges belépő a nyakamban volt megszokásból. Egyébként nyilván nem a strandon, de ha ki megyek az irodából, akkor nem az első dolgom hogy levegyem, hanem simán hazáig elfér a nyakamban.
Miért is titkolnám? Leszólítanak akkor be is szervezem. Ha hozok normális munkaerőt a céghez, akkor vastagon fizetnek érte. Multiknál ez így működik.Egyébként ha az előzményeket nézed, a kollégám miatt írtam, hogy van akinek semmi nem elég jó, közben meg ki van nyalva a seggünk, hogy ne menjünk át a konkurenciához. Ő olyan fajta, hogy ha 5x ennyit kapna is egy idő után szidná a céget valamiért. Itt sincs kolbászból a kerítés, de azért ha azt nézzük, hogy Ő is meg én is honnan jöttünk nem tudom megérteni a problémáit.
-
totron
addikt
Halálom. Eleve esélytelen és öngól belekezdeni, hogy ilyen felbontással nem fogjuk érteni egymást, nem is tudom, nem is akarom bemutatni magam, had' legyen már árnyaltabb, 1 perc sem kell hozzá és elmondom. De nem; melyik vagyok..
(#5) Tikakukac, és miért nem lehet? Hintsd el, hogy téged más tesz boldoggá, illetve ugyanannak egy másik szintje.
(#2) Narxis, páran kimentek kapálni városon kívülre, de visszasírták a hátra hagyott miliőt és játszmákat.
(#9) 8th, milyen területen kaparsz?Persze mindenki elvitte.
Ezt hívják prolinak. Ha nem jó, hagyja ott, még az önérzetnek is jót tesz, ha meg megfelel, fogadja el. A kint is vagyok, bent is vagyok megjátszása komolytalan. Tényleg lehetne a munkáltatóban több érzék, ismerhetné jobban az embereit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged