- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Hunter
tag
Hú, köszi! Van néhány karc, azt szeretném eltüntetni, úgyhogy ez most kapóra jött!
Renault fórumban nem, csak a klubban jártam, de regisztrálni kell, kártyát küldenek, fizessél,áhhh... hagyjuk.
-
Jack Hunter
tag
Igaz, az utólagos rádió csúnya. Én voltam.
Eredetileg valami kínai volt benne, azt rögtön kukáztam. Ezt a fejegység viszont már jó pár autómban járt, én úgy vagyok vele, hogy inkább hallgatni szeretem, nem nézegetni.
Tény viszont, hogy a gyári tényleg mutatós. A középkonzol még igazításra vár, nem tudom, mi történt vele, de mivel hűvösödik az idő, és a műanyag meg nem szereti a hideget, télire így marad. Amúgy meg tök meglepő, de nem nyiszorog, nyekereg benne semmi. Ami azért a korához képest szerintem tök jó.
-
Jack Hunter
tag
Megvolt az izzó csere, köszönöm!
Délutános műszakban vettem észre, hogy a bal oldali refi nem világít. Igazatok van, elképesztően nehéz cserélni. Tényleg van a kerékjárati ívben egy szervizajtó, de azzal max a tompítottat lehet elérni. Az egyik oldalról útban van az akksi, a légszűrőház meg a biztosítékdoboz, másik oldalon meg az ablakmosó. Mivel tényleg nem lehet egyáltalán hozzáférni, kiszedtem az akksit, a légszűrőt, fellazítottam a tágulási tartályt meg az ablakmosót, és kicseréltem mindent. Nagyon el lett ez baszarintva kérem szépen.
-
Jack Hunter
tag
Jaj, az a fehér folt nem az elakadásjelző, az a ragasztó ami a Szent Kristóf érmét tartotta.
A Megane II nem túl rozsdásodó típus. Persze felhasználófüggő, de az átlagnál sokkal kevésbé rohad. Ennek a 18 éves autónak ilyen az alja:
Felületi korrózió a futómű néhány elemén, de a vázbölcsők, nyúlványok,küszöbök igazán jó állapotban vannak. -
Jack Hunter
tag
Hát én is.
Vezérléscsere megvolt, vízpumpával együtt, meg generátorszíjat, trafókat, gyertyákat, légszűrőt, olajszűrőt, olajat, lambda szondát, ablaktörlő motort, hátsó tárcsafékeket kapott, meg egy új hűtőt is. Az Opel nagy érvágás volt, de az az én hibám is volt, hogy gallyrament. Hamar autónak hamar vége lesz. A Levéltetű viszont márkaszervizben lett megcsinálva, garanciát is kaptam, van anyagi tartalék is, ha hozzá kellene nyúlni, szóval minden adott az életben tartásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest