Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosL
aktív tag
Update: sikerült.
Hétvégén volt idom próbálkozni.
Csak úgy sikerült megoldani, hogy először az iPad et szinkronizaltam iTunes al, ekkor a gépre másolta a progikat. Ezek után szinkronizaltam az iPhone t is, itt az iTunes on belül mar megjelentek a progik, amiket kijelölve rátette az iPhone ra is.
De ezt a gép és szinkornizalas nélkül nem hagyta, újból ki akarta fizettetni...
Mostanában mintha esne a store színvonala... Egyre többször vágynak be a letoltesek, a fentihez hasonló esetek történnek, stb.. -
AkosL
aktív tag
-
AkosL
aktív tag
képzeld, néztem. direkt bejelentkeztem iphone-ról és a gépen itunes-ról is.
Valószínűleg bennem és a magyar felsőoktatásban van a hiba, hogy ilyen egyszerű műveletet nem tudok kivitelezni, de mindenáron ki akartm velem fizettetni újabb 8 eurót.Te próbáltad vagy csak mondod? Ha igen, légy szíves oszd meg velünk, hogy hogyan oldható meg.
no offense, tényleg érdekel, hogy még hogyan lehet megpróbálni.
-
AkosL
aktív tag
Ez szuper, csak azt sajnálom, hogy ipad-ra megvettem 30 $-ért az összeset és most most vehetném meg iphone-ra is... Beleférhetet volna, hogy elég legyen csak egyszer kifizetni. sok fejlesztő nem kis programjai (pl. documents2go) meg tudta oldani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest