- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még nincs meg a (második) iPadom így személyes tapasztalatot nem tudok mondani a jelen esetben, de többször töltöttem már le olyan appot, amit megvettem az egyik eszközön és amikor univerzális lett, leszedtem a másikon.
Ha minden jól megy, fel fogja dobni azt, hogy "Ezt már megvetted ezért ingyenesen letölthető. Akarod-é?" és kész.
-
Sunchild
csendes tag
iPad-nél ha már megvettél valamit korábban, mindig látszódik az "Install" gomb az iPad-en az App Store-ban, azaz nem kell fizetned újra. iPhone esetén ez valamiért nem látszik, de ugyanígy van, ha valamit már megvettél korábban, nincs rebill. Ha látod a + jelet az app gombján, az univerzális app, az ugyanúgy ingyen töltheted iPhone-ra is. Most raktam fel őket iPhone-ra is, teljesen ingyen (iPad-ra már meg voltak véve).
-
Kashim
őstag
Töltöttél már le olyan programot, amit már egyszer megvettél korábban?
Mert nekem is úgy tűnik, hogy nem igazán érted a dolgot. Ugyanúgy letöltöd, mint ahogy bármi mást, de nem fogja még egyszer levonni az összeget, annak ellenére is hogy rákérdez. (ami tény, hogy elég félrevezető, ezt nem ártana már kijavítani almáéknál)
Röviden ennyi a trükk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8GB Green
- iPhone 14 pro 128 GB kártyafüggetlen
- újszerű iPhone 13 Pro 128GB alpine green alpesi zöld független Apple
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest