- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Még nincs meg a (második) iPadom így személyes tapasztalatot nem tudok mondani a jelen esetben, de többször töltöttem már le olyan appot, amit megvettem az egyik eszközön és amikor univerzális lett, leszedtem a másikon.
Ha minden jól megy, fel fogja dobni azt, hogy "Ezt már megvetted ezért ingyenesen letölthető. Akarod-é?" és kész.
-
Sunchild
csendes tag
iPad-nél ha már megvettél valamit korábban, mindig látszódik az "Install" gomb az iPad-en az App Store-ban, azaz nem kell fizetned újra. iPhone esetén ez valamiért nem látszik, de ugyanígy van, ha valamit már megvettél korábban, nincs rebill. Ha látod a + jelet az app gombján, az univerzális app, az ugyanúgy ingyen töltheted iPhone-ra is. Most raktam fel őket iPhone-ra is, teljesen ingyen (iPad-ra már meg voltak véve).
-
Kashim
őstag
Töltöttél már le olyan programot, amit már egyszer megvettél korábban?
Mert nekem is úgy tűnik, hogy nem igazán érted a dolgot. Ugyanúgy letöltöd, mint ahogy bármi mást, de nem fogja még egyszer levonni az összeget, annak ellenére is hogy rákérdez. (ami tény, hogy elég félrevezető, ezt nem ártana már kijavítani almáéknál)
Röviden ennyi a trükk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest