- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Eeeeertem.
Szoval a csuklod parhuzamos az alkaroddal.Valahogy igy:
Jol latszik, ahogy benyomorgattam a kisujjaimat a tenyereim ala.
Mig ivelt billzeten maradhatnak nyujtva a kisujjak, mert a gombok 12 fokkal el vannak forgatva:
Az iveles miatt az É (nalam ; ) gomb helye a J sikjahoz kepest 13mm-mel feljebb van, mint egy egyenes billzeten:
Natural feature pluszban, hogy a billzet felulete sem sik, hanem a gombok elrendezese koveti az ujjak hosszusagat, igy a csuklot a tengelye korul sem kell csavarni:
Nyilvan az Arc Keyboard nincs ennyire ivelve.
Sorry, osszesen ket kez jutott a telefon kezelesere, plusz a billzetre...
-
nyunyu
félisten
kezeim nyilvan nem parhuzamosak, ha tavol vannak a könyökeim egymástòl... párhuzamos max az alkarom kulso- es belso oldal vonalanak a meghosszabitasa es a csuklom...
Ezt meg mindig nem ertjuk.
Ha parhuzamos a ket alkarod, es a konyokod egymastol 50 centire van, akkor ket fel billzetet hasznalsz egymastol 50 centire elhelyezve?
Vagy nekem nem erossegem az elemi geometria?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest