- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivatti10
aktív tag
Szia! Én is innen rendeltem, lengyel raktárból hozzák. A gyárnak fizetett összegen felül nincs más költség. Nekem azt hiszem 7 nap alatt jött meg. Mióta létezik az Android rendszer, csak „zászlóshajó“ szintű mobiljaim voltak. Elmondhatom, hogy ez eddig a legjobb közöttük, én nagyon meg vagyok elégedve a működésével. Xiaomi Mi 11 Ultráról váltottam. 7-9 órás képernyőidőket produkál sorozatban az én felhasználói szokásaimnak megfelelően.
-
ivatti10
aktív tag
A szelfikamera sötétben készített rossz minőségű fotóit fel lehet tuningolni, ha vakut használsz. Ez bekapcsolja a képernyőt, ami fehéren világít az arcodba. A rejtett kamera gyakran minimálisan látható bizonyos színeknél, ekkor árnyalatnyi különbséggel ugyan, de észlelhető a helye, nem zavaróan.
Ha valamire konkrétan kíváncsi vagy, vagytok, kérdezz nyugodtan. -
-
ivatti10
aktív tag
Sziasztok!
Nekem Xiaomi Mi 11 Ultra készülékem van, ezzel tudom összehasonlítani. Átlagfelhasználó vagyok, nem játszom, nem számolom a pixeleket, sokat netezek, filmezek, zenéket töltök le, és hallgatok. Alapjában hasonló a felhasználói élmény, gyors működés, szép megjelenítés jellemzi mindkettőt. Fájlok másolása gépről a ZTE-nél gyorsabb, érezni a gyorsabb usbcsatlakozót. A képek itt is jó minőségűek, de még alig fotóztam vele. Ami egyértelmű hátrány, az elülső kamera minősége, főleg kevés fénynél. Volt olyan szitu, hogy míg a Mi 11 Ultra látható, bár már nem jó minőségű képet készített, a ZTE egy sötét pacát. Első kamera, és majdnem sötétben. Mivel én alig használom ezt a funkciót, nem különösebben zavar. Minden mással elégedett vagyok, főleg a teli, luk nélküli képernyővel.
Ha esetleg valakinek valamilyen kérdése lenne, szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest