Itthon is megvásárolható a ZTE Axon 40 Ultra

A három, 64 megapixeles kamerával szerelt csúcsmodell mától Európában is elérhető.

A ZTE Axon 40 Ultra több szempontból is különleges. Az Axon széria csúcsmodelljei eddig nem kockáztatták meg a a kijelzőbe rejtett szelfikamerát, a ZTE viszont annyira magabiztos a harmadik generációs technológiával kapcsolatban, hogy az Axon 40 Ultra esetében is bevállalták. A készülék másik erőssége a hátlapi kamerarendszer, ami három darab 64 megapixeles szenzort vonultat fel. Ehhez nyilván top hardver és csúcskategóriás körítés jár.


[+]

Mindez pedig már itthon is megvásárolható a gyártó hivatalos honlapján 829 eurós kezdőáron. A 8/128 GB-os kiszerelést így pillanatnyi árfolyamtól függően olyan 328 ezer forint körül tehetjük a kosárba, a 12 GB rendszermemóriával és 256 GB belső tárhellyel szerelt verziót pedig 949 euróért vesztegetik, ami jelen pillanatban 376 ezer forint körül értelmezhető. A június 21 és 26 között leadott rendelésekhez egyébként hozzácsapnak egy Bluetooth hangszórót is, csak azt nem részletezték, hogy pontosan milyet.

Ezen kívül a terméktámogatásról is tájékoztatott a gyártó. Az Axon 30 és 40 széria augusztus végéig megkapja az Android legfrissebb, 13-as főverzióját, a biztonsági frissítésekre pedig háromhavonta számíthatnak a felhasználók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés