- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Legalábbis egyetlen hiteles esetet sem találtak a francia fogyasztóvédők és az Apple vizsgálóbizottság emberei sem.
Szerintem volt hiteles eset, és ennek kapcsán vérszemet kapott pár felhasználó, aki hazudott, és míg az első(ket) "elintézték" úgy hogy ne legyen túl nagy sajtóvízhang, a többit már nem lehetett.
Az is lehet, hogy a kamu felhasználókat meg pont az apple fizette, hogy ezzel az összes ügyet nevetségessé tegye, így helyreállítva megtépázott presztízsét.. -
attila9988
őstag
az Apple termékek túlárazottak a MS szerint.
Ezen sokat gondolkodtam én is. Ha nincs warez, tehát pl céges környezetben, akkor a funkcionalitást is figyelembe véve, nem feltétlenül drágább egy macbook mint egy akármelyik premium kategóriás notebook, amire vista -t pakolnak. Én is örülnék egynek, tudtommal azok még nem robbannak fel mint a telefonjaik..
-
attila9988
őstag
Maradjunk annyiban, hogy több dolog történt a háttérben, mint a Vista - Windows 7 váltásnál.
Ebben lehet hogy igazad van. De még ha nincs is, az anyagiak magukért beszélnek. A javított vista -t windows 7 néven megkapom teljes árú operációs rendszer -ként, ezt a mac os -t pedig 9000 ft -ért. Ennyit végülis megér. Én csak annyit mondtam, hogy többnek hiszik ezt, mint amennyit valójában ér.
-
attila9988
őstag
Azt szeretem a mac felhasználókban, hogy tegyen a cég akármit is, ők mindíg meg tudják magyarázni hogy az nekik miért is jó..
Például most hatalmas előrelépésként fogják elkönyvelni az új macos -t, holott alig történt valami...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Amazon Kindle
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest