- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Patrik.Varga #1 üzenetére
full használhatatlan érdemi munkára.
nekem sem kéne nem magyar, meg nem is mókolnám ha nem muszáj, de ez azért erős.
-
Giovan!
addikt
válasz
alt+shift segíthet (legalábbis Windows alatt, de gondolom droidon is van erre valami megoldás). Nekem sosem volt még magyar kiosztású billentyűzetem, és bár elég sokat gépelek magyarul is, ez valahogy sosem okozott problémát.
A cikkhez: Ez azért jóval jobb vételnek tűnik, mint az Apple iPad-ekhez szánt billentyűzete.
-
Somatom
veterán
válasz
+1
Nem is vettem Samu billentyűzetet a tabletemhez. Jó nekem az Apple. Az Magyar kiosztású. -
adamklark
senior tag
válasz
gondolom ennyire érdekli őket a magyar piac. bár ez legyen a legnagyobb gond egy billentyűzettel, én már magyar billentyűn is kombinációt használok mert hozzá szoktam sajnos (sokszor nem volt magyar nekem, ennél rosszabb a német billentyűzet, fél éve használom de nem tudok hozzá szokni annyira rossz nekem )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest