Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Ilyen alap infókat én is látok, mindenhol le vannak írva, de engem a konkrét panel típusa érdekel.
Például az elődje, az Agon AG322QCX egy AU Optronics M315DVR01.0 panelre épül, ami nem annyira jó... Amennyire én tudom a piacon 32" WQHD méretben jelenleg a Samsung LSM315DP01 panelje a legjobb, ami pl. a C32HG70-ben is szolgál.
Az érdekelne, hogy ez az AG322QC4 vagy akár a másik újdonság, a BenQ EX3203R megkapta-e esetleg a Samsungtól az említett panelt, VAGY esetleg az AU Optronics fejlesztett egy új panelt és annak köszönhető ezen monitorok érkezése, VAGY maradt a régi gyenge panel, csak haxxoltak kicsit a háttérvilágításán meg a vezérlésén, hogy rá tudják biggyeszteni a kamu-HDR plecsnit...Épp készülök egy C32HG70 vásárlására, és kíváncsi vagyok hogy ezek az új vetélytársai versenyképesek lehetnek-e vele szemben, vagy nem érdemes várni rájuk. (merthogy a C32HG70-ben meg csak a panel tetszik, de azon kívül semmi más, szóval ha egy értelmesebb köntösben kaphatnám meg ugyan azt a minőséget azért megérné várni pár hónapot)
-
Tyrel
őstag
Azt lehet tudni hogy pontosan milyen panel lesz benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest