Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
szabi__memo #48 üzenetére
Sosem értettem ezt a "mertazappletaláltakiazérintőképernyőstelefont"-dumát. Ha fogok egy PDA-t, oszt beleteszek egy GSM-rádiót, ez mitől akkora truváj? Nézz meg egy antik HP HX4700-eset, töröld ki a design touchpad részét és húzd le az aljáig a kijelzőt. Simán megállná a helyét modern telefon-formatervként is.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Atomcsirke #46 üzenetére
LOL
Pedig képzelhetitek anno mennyit dolgoztak, hogy kifejlesszék ezt a végtelenül bonyolult téglatest formát...
Remélem az órájuk olyan alakú lesz amilyet más még nem csinált. -
RaveForce
veterán
régóta bejönnek a meizuk de sajnos csak képről.... még soha nem került kezembe, pedig ez ritka dolog
a flyme os(v miaz) is eléggé adja
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
maximilian4 #41 üzenetére
Ráadásul még arra is van pofájuk, hogy ugyanazokra a mobilhálózatokra képes csatlakozni, mint a sz'ifon! Skandallum!
-
blueMerle
veterán
itt vannak még fotók: [link]
Nekem veszettül bejön -
Fejvadi
nagyúr
válasz
darkarthur #3 üzenetére
-
Laza...
addikt
Nekem az a bajom ezzel a telefonnal, hogy hasonlít a többire. Volt pofájuk előre is, meg a hátlapra is tenni kamerát, és képesek voltak hozzá egy villanót is beépíteni. Ráadásul ők is az előlapra rakták a kijelzőt, mint a szifon, meg nyamnyung. Nem is kell nekem ilyen teló, mert egy ultra gagyi koppintás
Ja, és még akksi is van benne. :-S
-
Cyberpunk
félisten
válasz
maximilian4 #36 üzenetére
lényegében nem sokat változtak dizájnilag, de a színárnyalatok is az 5C-től jöhettek.
-
Cyberpunk
félisten
Mint ha csak az i6-ot látnám.
-
tom_87
tag
Egész jónak tűnik. Szerintetek egy vagy két SIM kártyás lesz a telefon?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
maximilian4 #20 üzenetére
Iphone 5c vs. Nokia Lumia 625, csak Androiddal!
Lehet így a legjobb.
-
törölt tag
Van, de a nagy átlag még mindig nem ez. ÉS azért az MTK -k között is vannak különbségek (pl. az említett telefon és SoC), ami meg már végképp magas az embereknek. Meg ugye ebben az árkategóriában sok az MTK. Ezért hoztam fel példának egy házon belüli SoC -t. Direkt nem Snapi 400 - at vagy 410 -et.
-
blueMerle
veterán
Nnnna, megvárjuk amíg az első, esetleges hibás széria kifut (ez azért általában jellemző a kínai telókra), még lejjebb megy az ára és tökéletes lesz a Nexusom mellé
Ami a designt illeti, nekem bejön az iPhone 5c biliműanyag dizájnja, de a 4"-os kijelző nekem már nagyon kevés, és ott az iOS, mint fájó pont
-
Nem egy olyan embert ismerek, aki most már azt keresi, hogy MTK proci legyen a telefonjában, mert az érezhetően kevesebbet fogyaszt, játék és egyéb teljesítményigényes funkció pedig nem kell neki.
Ez nem azt jelenti, hogy legyen mindenben ilyen, de már olyan is van, aki ezt keresi. -
tonerz
aktív tag
Tetszik ahogy egymásra próbál licitálni a Meizu és a Xiaomi.
Tuti hogy hamarosan lesz ebből is egy frissített verzió mint a Redmi 2-ből. -
psychocska
tag
hogy neked minden topicba bele kell sírni, az valami hihetetlen
-
fi:zi'k
nagyúr
A kisebb fizikai méret miatt még mindig a Redmi2 a befutó nálam.
Mondjuk ez pofásabb egy kicsit. -
törölt tag
Igen, csak az emberek többsége nem látja az SoC -k közötti különbségeket. ÉS azért ott sok a konkurens. Akár Honor 3C 2 giga RAM -mal, ezért már elég indok sok embernek. Azzal nem foglalkozik, hogy MTK 6582. Persze még lehetne sorolni.
Szerintem ennél nagyobbat kellene gurítaniuk, ami a laikusok számára is többet mond. Persze még az sem biztos, hogy bekerül a kínálatba, csak van rá lehetőség.
-
tjb007
nagyúr
Valóban, tegnap még pedig rendelhető volt. Majd meglátjuk visszakerül-e.
(#3) darkarthur
Annyiért biztosan nem kapnád meg.
Ez is csak papíron kerül 110 dollárba, a valóságban 160-180 dollárnál olcsóbban nem lehet majd megkapni (legalábbis a nem Kínában élőknek). Az m1 note is 160 dollár, 220 alatt viszont nem kapod meg. -
törölt tag
válasz
darkarthur #3 üzenetére
Lesz az edigital -nál, akkor szerintem 50+ környékére lehet számítani. Ott meg már erős a konkurencia úgy, hogy még azért kevés a márkahű Meizu -s. (1 giga RAM -mal szerelve)
-
BazsiBazsi
aktív tag
válasz
darkarthur #3 üzenetére
Ilyen 50+ áfa lesz nagyon jó esetben szerintem.
-
tjb007
nagyúr
Most, hogy az Extreme Digital behozta az MX4-et talán van némi esély arra, hogy ez is eljusson hozzánk, persze sajnos nem ilyen áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A pénztárcabarát készüléket HD kijelzővel szerelték fel, de az igazi figyelem talán a 64 bites MediaTek processzorra hárul majd.
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest